Ким Кардашян е зодия Везни, съпругът й Кание Уест - Близнаци; Снимка: Reuters

Да те смятат за повърхностен определено не е комплимент. Така са възприемани най-често хората, които са обсебени от визията си и съответно се вълнуват твърде много от чуждото мнение за себе си. Тези хора сякаш нямат емоционална и интелектуална дълбочина. Те не са толкова надеждни, съпричастни, самопожертвувателни, сериозни, задълбочени и т.н..

Най-често те са материалисти, които се интересуват повече от собствените си удобства и престиж, а не толкова от личностното си израстване и усъвършенстване като човешко същество. Те не се интересуват от духовни, културни и интелектуални ценности, а по-скоро се вълнуват от това колко луксозна е колата им или на каква екзотична почивка ще заминат съвсем скоро.

Факт е, че има няколко зодиакални знаци, които са склони да бъдат по-повърхностни от други. Те са малко по-материалистични по натура, някои от тях са егоцентрични, други си падат си по-клюките, а не по задълбочените разговори. Като цяло за тях стойност имат неща, които всъщност не са толкова съществени и не носят щастие и/или пълноценен живот.

Вижте представителите на кои зодии най-често са считани за повърхностни, като причините за всеки знак са различни:

1. Везни

Везните често се вманиачават в грижата за външния си вид.  Те са са склонни да поставят твърде голям акцент върху визуалното си присъствие. Освен това самите те по-често са привлечени от хора с ефектна визия, а не от такива с голям интелектуален багаж, което също ги прави повърхностни. Везните имат стандарти и ако някой не отговаря на техните физически очаквания, те няма да отделят време, за да го опознаят.

2. Близнаци

Близнаците често са възприемани за повърхностни, заради своето обсебване от социалните медии и от клюките, както и от празните, безсмислени разговори. Те са царете на селфитата и изпитват вътрешна нужда да споделят всяко едно събитие от личния си живот със своите приятели във Facebook и Instagram. Близнаците са супер заети да комуникират с другите, но  често на едно твърде елементарно ниво.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 3 месеца

Везните и Телците са вещомани. Предметите, вещите, парите са на първо място за тях. Парите им трябват не за да се развиват, образоват, а за да си купуват вещи. И си мислят, че им се полагат и трябва да им се дават просто ей така, без да се потрудят или вложат някакво усилие. Те по рождение "заслужават" да им се дава и всеки около тях е длъжен да им дава.

14

Анонимен

преди 3 месеца

За Близнаците, Девите и Лъвовете е напълно вярно. Държат на фасадата.

13

Вярно е

преди 3 месеца

Везните и Близнаците са въздухари, това е и техния елемент - Въздух. Форма без съдържание.Особено жените са пълен отврат. Най-долнопробните женски качества са при тях-да са облечени в лукс, да клюкарят и интриганстват, да мързелуват и използват всичко от другите - труд, време, пари, собственост. Тяхното си е тяхно, чуждото-общо.Вечно нямат пари и искат още, за да харчат до припадък. Професия-пазарувач, говорещ по телефона и висящ по заведенията по цял ден.