20

чарли

преди 5 години

До Анонимен:Забрави Жан Виденов.

19

Totenkopf

преди 5 години

"Грабеж придружен с убийство" - Така ли точно се е изразил прокурорът? Или отново избивате рибата квазижурналисти.

18

Анонимен

преди 5 години

Все Бойко им е виновен на кумунистите, още малко ще кажат, че е министър председател и има власт в държавата. Всички знаят, че Радев управлява и е виновен за тоталната разруха в страната.

17

Българин

преди 5 години

А бре , червени шамандурковци , защо споменавате ББ , за всичко е виновен той , нали?!?!

16

Ники

преди 5 години

Бойкоооо, Борисоооов,Огледай се малко бе тикво зелена.

15

анонимен

преди 5 години

драскачи.. къде бяхте на изборите? на следващите да се криете по упорито в миши дупки. още 15 г. и ще се наричате катунджии, защото няма да имате държава и няма как да се наречете.

14

От етноса са

преди 5 години

Убили са офицер.Пак повтарям: Крайно време е да се възстановят Строителни войски и 3-годишна служба там да е задължителна за всеки, който не е завършил средно образование.така ще научат що е това дисциплина, колко трябва да се работи, за да се спечелят 10 лева (от стареца са откраднали 10 000), ще научат и що е това офицер!И колко още трябва да повтаряме, че рецидивист на свобода не трябва да има! Мястото на такива не е на почивка в затвора с осигурена издръжка, а в трудов лагер!

13

тонката

преди 5 години

А бе, някой да е чувал онова нещо Мецка Мачева? Откак е министър, само за някакви бонуси се оправдаваше и друго нищо не е казала. Нарочно я крият, да не ги излага публично. Що за примитив би гласувал за тези отявлени некадърници герб??

12

Анонимен

преди 5 години

Борисов осъзнай се, заради тези посинялите джуки ще ти изстине властта. Зрее проблем голям и ще тръгне нещо неконтролируемо в тази държава. Толкова служби не го ли виждат чуват и тн...

11

Харпунджията

преди 5 години

Малкото детенце на ,,Коминтерна''-ДКМС, израстна и избуя в ,,Патриотите''. Ммммм даа. И това ,,Патриотите'' ми звучи малко като ,,Комиците'' или смешниците.Та то нямаме до сега един осъден ,,етнически'' до сега,ми не е ли срамно да ги криете от любовта народна ? Добре знаете че са за трепане,и не бива да стигат до съд,там ги оневиняват. Стига сте ни заблуждавали с Патриотите,Мафиотите,*** ...аре стига..

10

Рашо

преди 5 години

Всички тези убийства лежат на съвестта на Бойко Борисов и на "работещата" ни съдебна система. Дано духът на жертвите да ги посещават в домовете им всяка нощ и да ги тормозят тях и семействата им доживот.

9

Зозо

преди 5 години

Който гласува за герб, е съучастник в убийството и ще му се търси сметка.

8

Анонимен

преди 5 години

И на вас да ви се връщат такива новини от днес.бг. бг сте ама друг път

7

Анонимен

преди 5 години

Амин

6

Анонимен

преди 5 години

Политиците и "шумните" да не осъмнат живи! Амин!

5

Анонимен

преди 5 години

Шкембето е заето да бори джендърите че е по лесно, а вие които гласувате за него се оправяйте сами.

4

Хм

преди 5 години

Това вече е война и трябва да се действа по съответния начин!

3

А бе

преди 5 години

Къде е Шкембе-войвода,къде са "патриотите"?Нали бяха избрани да вземат мерки срещу ге.ноцида над българите?Защото точно това се случва сега-българите масово биват избивани по селата и малките градове,въпрос на време е да стане и в големите!Ама кокълът е сладък,а хората да го.....

2

Ужас

преди 5 години

Не отиват на добре нещата...

1

Анонимен

преди 5 години

Концлагерът в Белене да се преоткрие!!!