53

Анонимен

преди 5 години

Този неадекватен закон е дело на милиоционера с женското гласче Ципов явно пак се е вживял в истеричната роля на хер Флик!

52

Анонимен

преди 5 години

Тия хора са един прости кондуктори, статистици, напълно безполезни - дупчат билетчета, издават хартийки, пишат някакви пасквили, дето нито се четат, още по-малко спазват. Кога господа хрантутници, ще излезете по пътищата да регулирате трафика и да санкционирате реално агресивните и опасни водачи???

51

Дракона за парламент

преди 5 години

А ако съм сирак? Чии дедо да извикам?Акъла море, ама главите им шамандури...И какво ще направят с поне 300 хиляди нарушители рецидивисти с книжки по улиците?

50

Анонимен

преди 5 години

Предлагам не само един придружител, а примерно това да са бащата, дедото и прадедото като минимум. Ако някой от тях кара - още по добре,

49

Анонимен

преди 5 години

Пълна простотия -нов шофьор - до 65 кс кола .Значи - купуваш си Фиат Панда с май - малкия двигател -караш 6 месеца ,опитваш се да го продадеш/ако можеш/ за да си купиш нормална кола с поне 90 коня.Или караш с придружител -вместо да си вършиш работа колата -въртиш кръгчета в квартала например. Много по -лесно и евтино е да метнеш книжката в шкафа за 6м или година и след това да си купиш нормална кола, вместо да купуваш две.

48

Анонимен

преди 5 години

Целта е да се намалят автомобилите по пътищата. Ще има множество ефекти - край на задръстванията, решава се въпроса с паркиранията и чистотата на въздуха. Пътищата няма да се амортизират от трафика и няма да има постоянни ремонти и затворени участъци. В бюджета ще остават пари и управляващите няма да измислят нови схеми на кражби - ще гребат с пълни шепи а не както сега - от много фирми по процент.

47

Анонимен

преди 5 години

Пълно лицемерие. И сега закона е хубав но никой не го налага. На всеки 200 000 нарушения се налага една глоба. Нека да е на всеки 1000 и тогава да видите как и с най-стария закон всичко ще е по мед и масло и жертвите ще намалеят и джигитите ще се дисциплинират. Но никой няма интерес от прилагане на закона. Използва се само за по-големи рушвети. Тея камери дето ги взеха само събират прах. Трябва да работят 24 часа в денонощието. Ама откраднатите пари бяха важни, не функцията им.

46

Вуй

преди 5 години

Ами задължително зимни гуми,НО С ДЪЛБОЧИНА НА ПРОТЕКТОРА....НЕ ПО МАЛКА от..1,6милиметра,Тоест *** в превод,сега е 4,6мм без значение какви са.Времената на галошите незнайно коя употреба беше отминала, но май ще се върне с тия 1,6мм разрешени

45

Някой

преди 5 години

...като гледам измененията в закона...се връщаме някъде 1975г...когато се изучаваше устройство на автомобила елементарно...първа помощ...полигон....и т.н.ДОБРЕ ЗАБРАВЕНОТО СТАРО!????

44

До 43

преди 5 години

....изменения в закона...кръпка върху кръпка...става дупка!?

43

Само

преди 5 години

Да не продължаваме да виждаме млади ромчета шофьори, без да знаят български и без преди това да сме ги видели в учебна кола, защото честно да ви кажа почти не съм ги виждал в колите с У отгоре.

42

ьфхгн

преди 5 години

а сетете се кои лобират за тия неща!!

41

Маймунарник

преди 5 години

Затвърждава се усещането, че всички закони се измислят от абсолютно неадекватни екземпляри! Нямало право без придружител...и какво се получава - да предположим че нямаш възможност да намериш придружител и 6 месеца не управляваш автомобил. След като изтекат 6те месеца вече ще можеш, но понеже преди това не си карал и ще си същия *** на пътя както и преди шестте месеца, понеже не си натрупал и един ден стаж като хората. Придружителя не трябвало да има нарушения на пътя и прочие идиотизми!!!

40

Анонимен

преди 5 години

с тези безумни закони които се менят всеки месец ГЕРБ направи така че на всеки шофьор му се вменява че е потенциален престъпник

39

Гечо

преди 5 години

Някъде в България вече сняг не пада, зима няма те искат задължителни зимни гуми. ***, жалки лобисти сте дами и господа!

38

Анонимен

преди 5 години

Ако въведат задължителни зимни гуми, то взимам най-евтините на пазара, а може и 2 употреба и целогодишно с тях!

37

ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ

преди 5 години

ТЪЗ ПРОСТОТИЯ Я ПРИЕХТЕ МНОГО ОТДАВНА ОЩЕ СЛЕД КАТО АВТОБУСА С ДЕЦАТА ОТ ЛИМ ГИ ИЗБИХТЕ СЕГА ПАК СЪЩАТА ПРОСТОТИЯ ....ИМАШЕ ЗАКОН ЗА СТАРА ПЛАНИНА СЕГА ПАК ПРИЕМАМЕ МЛЕЧНИ И НЕ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ ВИЕ СЛЕДИТЕ ЛИ ВЪОБЩЕ КАКВИ ЗАКОНИ ПЕИЕМЕТА БЕ ФАШИСТИ НЕЙДНИ???

36

Любопитен

преди 5 години

Хубаво,ама как тея промени ще спрат шведите,които така или иначе нямат книжка,която да им се вземе,не могат да бъдат накарани да платят глоби,не могат да им бъдат конфискувани колите и не могат да бъдат вкарани в затвора?????

35

Анонимен

преди 5 години

Бойко махай тая некадърна сгaн от КАТ докато е време. С тия прoстотии ще загубиш изборите и пак ще скимтиш както през 2013-та.

34

Стамат

преди 5 години

Масонския (сатанинския) свят не предлага нищо добро на хората!