16

Наблюдател

преди 5 години

Някой ми е ползвал името, но както и да е, цъкнах му + за мнението. Всичко, което трябва да знаете за македонците, е че това са българи, възпитани в отрицание на всичко българско. Няма друг , който да мрази българите повече от помакедончените българи! Това са хора, които на чист български ти обясняват, че не са българи, за разлика от бесарабските българи, които обясняват на руски, че са българи.

15

Анонимен

преди 5 години

Браво, Б_ойчо! Браво, П_опов!Много преренциозно заглавие за няма и 50 реда текст: "Всичко, което трябва да знаете".Демек, нищо извън тези 50 реда не ви трябва...

14

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко не беше братска Русия сега нямаше да има България.

13

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше братска Русия сега Македония щеше да е част от България.

12

Маке

преди 5 години

След 2год.ще си искаме и Южна Македония!

11

Анонимен

преди 5 години

Не знам закъде толкова бързахме да приемаме Македония в НАТО бед да се пазарим? Гърция годони наред не признаваше език, име, нищо, а сега се спазари срещу огромни Миларди помощи , опрощаване на дългове и нови помощи.Какво получи България срещу неучастието си в преговорите - НИЩО! Потупване по главичаката. Признахме държават, признахме неофициално езика, сега сега сем на път да ги вкараме в ЕС и да ги изравним със себе си. След година-две като влязат в Ес ще започнат претенциите.

10

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТе се гърчат че цяла Македония е грцка.

9

Анонимен

преди 5 години

Гърците нямат претенции за Пирин и го демонстрираха с името което наложиха - Северна Македония. Това име работи за гърците, показвайки ясно че Южна Македония в Гърция не е част от новата държава - Фюром - но в същото време ние не се борихме за името НоваМакедония или Вардарска Македония защото Пиринска македония е част от Северна македония.

8

Анонимен

преди 5 години

Държавата Македония се обособява чак презд 1991, а като самосъзнание - през 1947.Но през 3 век пр. христа в областта Македония, е живелоо племе македони, които са били дориийца или иначе казано - елини. Траките също са елини. Всички племена от този период са елини, с изключение на илирите. Впоследствие тук идват българи и в местността заживяват предимно български славяни - най-вече драговити. България води сериозни войни с Византия за Македония/Кутмичевица, но такава държава в миналото е нямал

7

Анонимен

преди 5 години

Гърция вече взе решение. Сега вече можем да го кажем простичко за кутевския матрял. Това е поредния *** за руската кочиина и влиянието и на Балканите. Днес е чудесен ден! Македония, чакаме ви в ЕС и НАТО!Нека русофилистикк-путинофилскияя рев да започне сега! :) Юруш дрогаре на маслините :)

6

Анонимен

преди 5 години

Македония не е гръцка, защото Пиринска Македония е в България. Гърците май могат да надвият само нас и затова вадят нож на умряло куче за да заграбят Пирин.

5

Киро Кюмюря

преди 5 години

До А.Македонскиверно, не си го знаеш, или си Асен, Асан или подобно... Марш у първи клас да учиш съкращенията!

4

Анонимен

преди 5 години

Да пишат Република Западна България и са готови. Толкова е просто.

3

Анонимен

преди 5 години

Пореден куриоз - от Бивша юго република Македония ще се казва Бивша юго република Северна македония. От БЮРМ та на БЮРСМ. От ФИРОМ та на ФИРОСМ.

2

А.Македонски

преди 5 години

До Кирил и МетодийДо вчера не си знаеше името, днес приказваш.....удари в стената главата леко..

1

Кирил и Методий

преди 5 години

То промит мозък, няма как да му се направят гънки...Нерде Ал. Македонски, нерде Македония...