36

анонимус

преди 5 години

Така е има гори са сечене , дюни за изравяне и бетон за наливане!

35

Анонимен

преди 5 години

Мутротуризма е БГ си е много добре. Какъв е проблема?

34

При това

преди 5 години

което в момента предлага мутротуризма в БГ може да се каже само едно - добре че са руснаците - толкова милини хора докато минат по едни път да се разочароват от България, все ще я закрепим още 10-тина години че и повече.

33

некой

преди 5 години

Ненко бе, кат си толкова добър защо ни наказват - "България е очертала само 9 от 230 територии от значение за Общността за специални защитени зони в рамките на изисквания срок и не е определила цели и мерки за опазване на биоразнообразието за всяка от тях, се казва в мотивите на Комисията за отваряне на наказателна процедура за неприлагане на европейското право." 9 от 230 си свършил - ама заплата си взимал за двама, нали така? Кой би те държал и ден на работа ако не си на държавната хранилка?

32

Анонимен

преди 5 години

За теб в БГ е скъпо, защото си бедняк. За мен е евтино тук.

31

И за да не е

преди 5 години

само Банско ще кажа, че на пистата на Боровец за кока кола пластмасова малка бутилка искажа два пъти повече пари отколкото за кенче на борда на самолета до Доминикана.Смятай колко е скъпо в БГ

30

Анонимен

преди 5 години

За съжаление са такива като тебе, които си вярват сами.А ако ще да пари да ми дават няма да отида в Австрия или другаде да им пълня гушата на твоите евритарикати!

29

За съжаление

преди 5 години

не лъжа. Тука нашите мутри са ни свикнали да плащаме за всичко. За Европа е нормално да има много безплатни екстри към ски картата. Дори не е нужно да си купуваш карта за да ползваш много от екстрите. Примерно има писти за ски бягане с километри, Ледени пързалки за зимни кънки, хокейни прощадки, паркинги, тоалетни и интернет всичко е отлично поддържано и напълно безплатно.

28

Ски паса

преди 5 години

е и карта завтобусите между селата и градчетата около курорта и свързва различни курорти с една карта можеш да караш на някои места на 1500 до 2000 километра писти на различни планини. Картата важи за карта за влак, който се движи от главния град в областта между всички курорти и има връзка с летището. Картата сащо на много места важи и за голям басейн с пързалки и водни ефекти. Там нямат минерална вода затова го правят със солена вода, било полезно казват.

27

Анонимен

преди 5 години

Ако бачкаш в тяхното БДЖ може и да ти е безплатен, иначе недей мисли, че не си личи че лъжеш.

26

Анонимен

преди 5 години

ВСЯКА ЗИМА ПИРИН ВЗЕМА КРЪВЕН ДАНЪК.

25

Купих

преди 5 години

си швейцарски шоколад в центъра на Кицбюел за 30 цента 100 грама ммм. И за малко да си купим ски обувки на известна марка в магазина на пистата на Флахау за 150 евро. Смятай за каква евтиния ти говоря.

24

Анонимен

преди 5 години

Този скоро си тръгва. Някой го е излъгал, че оаставката му не е на дневен ред. И други министри така казваха, пък след това ги изритаха.

23

Самолета до Мюнхен

преди 5 години

е 20 евро. Пътя с влак от Лиенц до курорта ми е безплатен и включен в картата за каране на ски.

22

Анонимен

преди 5 години

Аз не искам да карам ски цял сезон и да давам 400 евро. Аз на Банско съм доволен полудневната карта е 57 лв което е нищо.

21

Анонимен

преди 5 години

Всичко изброено от теб ни е по- евтино, вкл. пътят който дотам е 1200 км.

20

Мита

преди 5 години

за евтинията на Банско. Освен изгодни цени през зимния сезон курортите в Европа имат и екологични задължения. Водохващанията се изпълняват на препоръчани от еколозите места и се оформят с местни материали и се заселват с местни животински видове. Пистите са озеленени с местни растителни тревни видове и курота спонсорира местните фирмири да отглеждат местни породи крави и овце, които да пасат за да поддържат тревите. През лятото изглежда дори по-красиво от зимата.

19

Тишо

преди 5 години

ставката на Димов е само в услуга на зеленте рекетьори.

18

Анонимен

преди 5 години

И защо да не е на дневен ред? Защото трябваше да я подадеш още преди година? Стига с тези вицове за Онзи, който може да ти я поиска, защото утре ще се окаже друго! Ти си отдавна в системата и е жалко, че толкова поразии се случват точно при твоето управление! Бай дъ уей, колко точно партии смени докато се докопаш до този пост?

17

Сезонна карта

преди 5 години

за ски за дете до 14 години 150 евро. Сезонна карта за възрастен 400 евро. Паркинг безплатен. Автобуси между отделните курорти и селата и градчетата безплатни. Цена на храна в магазина като тука в Лидъла. Цена на готвено в хижата на пистата 2-3 евро. Спане в къщата за гости 20-30 евро за стая за двама. Айде сега кажете какво на Банско Ви е по-евтино.