8

Джак

преди 5 години

Рубини замези с тлъсти хонорарчета и изведнъж стана оптимист за нещата.

7

Анонимен

преди 5 години

13 трилиона беше държавният дълг на САЩ преди 3 години. Според ФЕД сега гони 22 трилиона, което надвишава БВП на САЩ. Проблемът обаче е частният дълг който се изчислява на 120 трилиона. Това разбирасе не включва корпоративният и банков дълг, които са умопомрачителни.Който не вчрва да потърси в гугъл U.S. National Debt Clock : Real Time

6

V

преди 5 години

Човека казва вземайте кредити и купувайте .Няма проблем :))) Е кво да ви казва ? Тая криза ще е по малка ,но по дълга .Няма вече възможности за вземане на заеми .Последствията ще са повече за запада . И най вероятно ЕС няма да я преживее ;)

5

Анонимен

преди 5 години

Оттук нататък възможностите на американската икономика за растеж и развитие стават все по-ограничени. Това се съзнава от всички икономисти, но не се казва в прав текст.

4

Анонимен

преди 5 години

Винаги ми е било смешно когато наричат икономиката и политиката наука. Има ли закони ,прогнози и други такива недомислия. Те имат само едно правило - как да печелим пари. Всичко останало е лъжа.

3

Анонимен

преди 5 години

До .. 1 Не само има как а вече е факт. САЩ са единственната страна в коята нещо ново се измисля . Другите само копират.

2

PV PV

преди 5 години

Да той говори за собствената си заплата, за него лично ще си е перфектно, света да се оправя сам.

1

..

преди 5 години

Може да не е през 2019, но проблеми ще има. Само факта, че това "светило" го отрича е сигурен знак, че нещата не вървят към добре.Няма как да се изправиш срещу цял свят и да победиш... няма как.