31

Анонимен

преди 5 години

По много слаба памет 13-ия конгрес не беше ли 1986-7-8, някъде тия години? Кога ги направиха 49 конгресите? По стахановски ли конгресират другарите?

30

Анонимен

преди 5 години

До старецне се крадяло по времето на соца, а оцветяваха бензина за държавните коли :)Тока бил по 2ст, но имаше режим 2 часа има, 2 часа нема :)Селата процътявали, но имаше жителство, за да не бягат към градовете :)

29

Възрастен

преди 5 години

Комунизмът го опитахме,мъчихме,строихме ,,зрял социализъм"и.....излезе недоносче ,според бай Тошо.След това Луканов-мораториум втори банкрут и накрая Виденов ни довърши -тръгнахме отново със 7-8 долара заплатаХубава база за растеж,нали?.А днес младите искат поне 1,000-2000 .От къде?Точно малко се стабилизирахме и те пак! Как става с тоя социализъм и планова икономика? За кой път да фалираме.Не става,не работи никъде по света този социализъм,защото ,,опукват" парите и после пак чакат .Айде,стига!

28

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са с психично заболяване и трябва да им се отнеме властта.Клептоманията е нещо много лошо!

27

Курнелия е абсурд

преди 5 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно е, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече два пъти поред на избори.

26

баба мара

преди 5 години

боикот на изборите

25

Въпрос към Курнелия?

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

24

Анонимен

преди 5 години

ДСБ ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ МНОГОСТРАДАЛЕН НАРОД.ГЛАС ЗА ДСБ,НОЖ ЗА КОМУНИЗМА,ЗА БАНДИТИТЕ,ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!!!!!

23

Винету

преди 5 години

До 7 червен анонимник. Стига с тия 10 години, засега са само 8. Май забрави година и половина на Орешарски, когато ни дръпнаха назад, и трите служебни кабинета.

22

Анонимен

преди 5 години

Стягане на редиците според Нинова е повече крясъци и нападки,селска агитация!

21

Байфидан

преди 5 години

Боже, пази БСП да не печели избори. Знаем и помним какво следва.

20

БСП са гад.ини

преди 5 години

Да, България има нужда от промяна, но тя не може да бъде дадена от БСП - най-мръ.сната, подла и некадърна партийка.

19

Анонимен

преди 5 години

ДСБ,УНИЩОЖИТЕЛЯТ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА АНАРХИЯ

18

Анонимен

преди 5 години

ДСБ-УБИЕЦЪТ НА КОМУНИСТИ!

17

Анонимен

преди 5 години

Не виждам смисъла на толкова помия във връзка с обикновени европейски избори! Като че ли от един двама депутати повече зависи бъдещето на ЕС и България! Става въпрос за наесен май!

16

старец

преди 5 години

леле като се сетя-запорожци,трабанти жигули .москвичи.Опашки,милицията биеше за вицове.Дънки на черно за цяла месечна заплата.Маслини с връзки.Портокали и банани с огромни опашки на Нова година.Партийни секретари полови атлети.Панелки с лихво точки по 18 години -платени на четворна цена.Люлин-3 рейса за 160 000 жители-всяка сутрин и вечер на колела.Мизерия.опашки с преспиване за цветни руски телевизори.Другарите с мерцедесите и Чайките-затваряха се улици за да минат величията.Кражби,

15

Анонимен

преди 5 години

Уважаеми сънародници опомнете се и разберете,че БСП,ГЕРБ,ДПС и всички останали произхождат от БКП.Всички те са еднакво вредни за страната ни и не трябва да се гласува за тях!

14

видинчанин

преди 5 години

За Видин през последните 40 години никой нищо не е направил така,че няма да глсуваме за никого!Нито една партия не е подкрепила Видин и затова нямат право на гласове от вИДИН

13

софиянец

преди 5 години

КОГА ЩЕ ГИ ВИДИМ В ЗАТВОРИТЕ?ОТ ПРОДАЖБАТА НА МАКЕДОНИЯ ,УБИЙСТВАТА НА ХОРА СЛЕД ДЕВЕТИ,СЪСИПИЯ НА ЦЯЛА ЕДНА ДЪРЖАВА ТА ДО ЧЕРВЕНИТЕ ИМ КРАДЕНИ МИЛИОНИ?

12

седя и се чудя

преди 5 години

червени гладни милионери.Дали е само глад или плшскане и ЛАКОМИЯ?Е ненакрадоха се тия.алчни продажници.