59

Анонимен

преди 5 години

***.ин и Мъдуро - вечна дружба!

58

Анонимен

преди 5 години

Щом Русия им е най-големия подръжник - ясно защо са на това дередже. Нямат пари за хляб и вода, защото бензина им е по-евтин от водата. Луда работа - руска работа.

57

Смях

преди 5 години

Венецуела е под натиск както България по времето на Виденов. Тогава в България имаше план. Елиминираха Луканов и като спряха кранчето на Виденов, лансираха и финансираха красивите и умните да излъжат хората. Тогавашната криза не бе по-голяма от финансовите проблеми с КТБ и други....

56

Анонимен

преди 5 години

ти да ходиш по нефт и да нямаш тоалетна хартия в магазина

55

до 57

преди 5 години

На нас като ни " помага" САЩ и ЕС защо рухнахме и дълбаеме дъното ?

54

Анонимен

преди 5 години

Русия е сред най-големите кредитори на рухващата държава.Е, щом им помага Русия, защо се чудите, че рухва държавата.Та само тя ли е на това дередже.

53

Анонимен

преди 5 години

Янките ако трябва да им се връща какво причиниха на човечеството - направо трябва да бъдат затрити от лицето на земята. Какво направиха?Свалиха от власт няколко психаря, които убиват хора когато им скимне защото не мислят като тях.Нацепиха го на сърбите, които за една вечер избиваха цели села понеже хората там са мюсулмани.

52

Анонимен

преди 5 години

Аз признавам Николай Босия за премиер на Канада.

51

Анонимен

преди 5 години

Кой е президентът на САЩ? Признаваме Йоло Денев за президент на САЩ. Урааа, да живей!

50

кръпел

преди 5 години

какво означава някой да се провъзгласи за президент ??? нали има закони в тая държава ... защо някой мексикано в сащ не се самопровъзгласи за президент и другите държави да го признаят ???

49

Малиии

преди 5 години

Чета коментари (не само тук) и се заливам от смях..."Разбиратели" сайтовете да не ви плащат че да вдигате рейтинга. Как може да се изпишат толкова много простотии...

48

Анонимен

преди 5 години

Само за трите месеца, през които воюваха с Ирак избиха 1 милион иракчани. От бомбардировки, щото да слезат долу си е шубе даже и за янки.

47

Анонимен

преди 5 години

Янките ако трябва да им се връща какво причиниха на човечеството - направо трябва да бъдат затрити от лицето на земята.

46

Xa ха

преди 5 години

Путин е солидарен с Мадуро - ще потъват заедно !

45

Анонимен

преди 5 години

Значи, кво викаш?Да си махнат горния слой и тва е?Кво пък толкоз. Отровиха им земята.Требе да се гордеят, че янките го направиха, а не лошите руснаци?

44

Анонимен

преди 5 години

Янките да си правят радиоактивна собствената земя.А не `да раздават демокрация`

43

Боби

преди 5 години

До АнонимеНЕхх експертии1. Земя поразена от НAПАЛМ - 10см почва обикновено е унищожена от топлината, проблемът е отпадъчните продукти които заразяват по-дълбоко почвата - а във Виетнам с тези почти ежедневни валежи отровата стига дълбоко2. Същото важи и за Ядрен взрив - изземва се толкова дебел слой почва до колкото са стигнали радиоактивните изотопи навлизащи в почвата с дъждовна водаПП за да се вдига по-малко рдиоакт прах при ядрените опити САЩ/СССР пръскаха почвата нещо като течен асфалт

42

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 39ДОРИ РАДИОАКТИВНАТА ЗЕМЯ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА СЛЕД 1-2ГОДИНИ ОТ СЪБИТИЕТО КАТО СЕ МАХНЕ НАЙ-ГОРНИЯ СЛОЙ ПОЧВА ТАКА ПИШЕ В СТАТИИТЕ ЗА ЧЕРНОБИЛ И ФУКУШИМА! НЕ ПРОЧЕТОХ КОЛКО САНТИМЕТРА ЗНАЧИ ТОВА!ТЪЙ, ЧЕ ЛЪЖИ САМО МАЙ-КА СИ , ЧЕ НЯКАКВА САМО ИЗГОРЕНА ЗЕМЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА!

41

Анонимен

преди 5 години

Помним Виетнам. Помним и виетнамците. Докато строята социализъм бяха пример за мизерия. Сега обърнаха на капитализъм и приятелство с САЩ и се развиват много добре.За разлика от Венецуела.

40

Анонимен

преди 5 години

На-палма не е радиоактивен ,само предизвиква огромни пожари.В България след пожари ,може да видиш как на следващата година почти няма спомен от тях!А какво да кажем за Виетнам ?Страна със сезон с голями дъждове и високи темперетури ,природата се възстановява по-бързо,особено бързоразстящите бамбукови дървета!