26

Гражданин

преди 5 години

Като чета коментарите ми се плаче! Как може да има толкова прости хора? Социализма е напаст за тази планета, запомнете напаст и чума! Социализмът направи с Венецуела това, което направи с България. От най-развитата страна на Балканският полуостров до 1939 ни превърна в най-бедната. Знам, че троловете сега ще започнат да бълват помия, но е вярно!

25

P.

преди 5 години

До Анонимен===А бай ти Тошо какъв беше по специалност?

24

Анонимен

преди 5 години

Във Венецуела властват по-големи некадърници и от мошеници и от нашата мила БСП. Там обаче изглежда че и промитите социалистически мозъци са повече. Всеки народ, си заслужава управниците!

23

Анонимен

преди 5 години

Време е Америка да превъоръжи,и пренасочи алкайда във Венецуела,та да започне да се бори срещу тях.

22

раша наша

преди 5 години

още една държава става жертва на демокрацията на сащ.както в югославия либия ирак сирия вайсалите подржат

21

Анонимен

преди 5 години

MI TE I TRAMP NE GO HARESVAT

20

Посейдон

преди 5 години

Венецуела е интересна с едно единствено нещо и то се нарича петрол. Има мноооого. Това трябва на Тръмп и Путин и ОАЕ. Имат и хубави жени, но само за хора на които им става:-)

19

Efes

преди 5 години

A нашия диктатор кога ще го светнат , да ни отърват от мъките а чакай той е послушко пуделче на каишка ,

18

Анонимен

преди 5 години

Ми то с това име... Как не е грамнал човека до ся не зная

17

Гледна точка

преди 5 години

Китай и Русия ще спасят света от мръ-сните юдео-англосаксонски лапи на световния тиранин САЩ -В Китай знам , че ако тамошен шьофор блъсне човек, минава няколко пъти от горе му докато умре, защото за смърт ще плаща веднъж, а иначе цял живот. Попадналите бедняци в китайска болница буквално биват разфасовани за донори!За Русия няма какво да говоря, там е една жунгла!Домокрация!

16

ФСМ1453

преди 5 години

урудливото разбиране, че генералите носят демокрация

15

Гледна точка

преди 5 години

Точно!И това е така, поради факта, че рафинерията в РОДНИЯТ му Тексас в голяма част работи с венецуелски нефт!

14

ЛоШо

преди 5 години

Мадуро и този преди него Чавес разказаха играта на тази хубава държава, богата на петрол! Познавам хора от там, които са ми разказвали доста. Крайно време е този див комунизъм да бъде заличен и държавата да си стъпи на крака

13

До Анонимен

преди 5 години

"Уж бил шофьор на автобус, а чуй какви сложни словосъчетания успява да каже.."_____Сигурно защото баба му и дядо му са евреи, както е споделил в интервю през 2013 година - сефарди, приели католицизма. това го прави половин евреин, а евреите се отличават с висок интелект, както показват тестовете и изследванията.

12

световна революция

преди 5 години

Мадуро е ляв политик, Тръмп е десен, как да го харесва? Той докара страната до дъното и отдолу. Предстои гражданска война и не само - може Колумбия да се намеси, затова левите демократи не дават на Тръмп да вдигне стената за да може цунамито от бежанци да залее щатите! Една раса на земята, инернационален съюз, световно правителство... и т.н.

11

Анонимен

преди 5 години

Уж бил шофьор на автобус, а чуй какви сложни словосъчетания успява да каже "превратаджийската празнодумска интервенционистична империя на грингосите".Вчера в Давос, "великият" кмет на Киев Виталя, си оплю брадата, срича, изпоти се, но така и не можа да произнесе относително елементарната дума "цифровизация".

10

Анонимен

преди 5 години

Какво като имат най-големите запаси?СаАЩ мо бе да се намеси единствено ако много се заиграят с Китай и ***. Иначе Венецуела сама ще си изгние без ничия намеса.

9

Анонимен

преди 5 години

Бившият шофьор на автобус Николас Мадуро доведе Венецуела до инфлация от 1 милион процента.

8

Аспарух

преди 5 години

Това,че някаква преса пишат,че на всеки 8ч убиват дете е част от атаката към законоизбраният Президент.От цял Сят,включително и от САЩ е признато,че изборната им система е най-трудна за манипулации(затова и не печелят демократчетата).Относно САЩ,че нямали интесеи там,ами при положение,че Веницуела има най-големите запаси от нефт,дали етака?Погалямата част от хората подкрепят Мадура,а по-малката част е разделена и САЩ признават чучелото за президент.Не е ли меко казано смешно?

7

Анонимен

преди 5 години

5, не се чуди! Други от мутри ги направиха кметове и премиери.