63

Анонимен

преди 5 години

Китай има 5000 г. имперска история, а не като краварската 100г., само за справка.

62

Анонимен

преди 5 години

В источна Азия на китайците им казмат "азиатските евреи". И те мнооого обичат парите и са много на брой. Оставим ли ги да се развихрят по света ще опапкат всичко а от Гньо няма да остане нищо.

61

Анонимен

преди 5 години

"Си Цзинпин е най-опасният противник на отворените общества"само така хазарите с фед и банките...........в Китай нямат почва там няма хазари като уса ,Русия ,укрaйна, европа БЛАГОДАРЯ НА БОГ ЧЕ Е ДОПУСНАЛ ДА ИМА ПРОТИВООТРОВА КИТАЙ СРЕЩУ ОТРОВНИТЕ 666 хазари банкери и куриера им демона сорос

60

Обо Сан

преди 5 години

😠

59

Анонимен

преди 5 години

"Милиардерът филантроп Джордж Сорос" да се чете като "Финансовият спекулант, милиардерът *** Джордж Сорос"! Може да се добави "любим на всички от Лондон до Малайзия".Аз се възгордях - по-голям противник на отворените общества съм и от Си Дзинпин!

58

Анонимен

преди 5 години

До НаблюдателНе вярвай на тези коментари. Те са коментари на платени *** които плюят всичко позитивно за пари.

57

Наблюдател

преди 5 години

Като чета коментарите, личи си колко е обичан този човек! Той обаче е събирателна фигура, зад която стои цялата управляваща световна реп. тилска общност. А тя е доста дълго дълголетна, защото се поддържа с млада кръв, събирана от плацентите на новородените в много държави. Не беше случаен протестът на един млад баща, който искаше да вземе плацентата на бебето си. Ама на "героя" Маккейн и това не му помогна.

56

V

преди 5 години

То пък в бг щото не се подслушва масово ,и не се ,,удря,, както пишеше в онова гербераско тефтерче .

55

Анонимен

преди 5 години

Като ви нагащят китайците ще разберете за какво ви говори човека, но ще е много късно

54

Анонимен

преди 5 години

Чудно, мрънкането на тоя дърт зъл рeптил потвърждава, че китайците са добрите :)

53

фиат

преди 5 години

Щом си враг на "Отвореното общество" си приятел на човечеството !

52

Анонимен

преди 5 години

Айде , скоро и тоя при Маккейн.

51

Анонимен

преди 5 години

Човекът е абсолютно прав и говори чистата истина.

50

Анонимен

преди 5 години

продължение от 57 са под протекция на Китай който също си защитава съюзниците а това е много висока летва за фащ.За това сега вече няма са се говори за руски а за китайски намеси че сега да предизвикат недоверие по света срещу Китай.Абе фащ са като разглезен гамен който иска все на неговата да става и като не стане се тръшка.Онзи емигрантски поток по границата им идва от Никарагуа където Тръмп плати за преврат срещу законния президент и качи еди удобен фашист дето му даде земя за бази и ресурси.

49

Анонимен

преди 5 години

Е тоя вече без никакво извинение се оср.а до гушата то бива наглост ама тоя счупи рекорда пък и какво да очаквам от кръстоска между краварски неоимпериалист и унгарски конвертиран нацист.Да ви кажа ии и на тоя и на фащ какъв им е проблема.В момента но бог знае защо по коленните мълчат за това фащ плати за свалянето на три режима в латинска Америка и за купуване на изборите в няколко сравни в Европа и пиставянетк там на удобни за тях режими.Иска да прави това и другаде но много от тези страни са

48

Анонимен

преди 5 години

Най добрият агент на СССР е тоя ***.

47

Анонимен

преди 5 години

Този рептил е наясно със ситуацията. Още от времето на ДънСяо-пин Китай провежда държавна политника за постепенна промяна на етническия състав на САЩ. С държавна стипендия там се изпращат хиляди китайски младежи, които след завършването остават там. Те са добре организирани и вече са около 40 милиона. пРИ ТОВА РАЖДАЕМОСТТА Е ВИСОКА. Така че това е бъдещето на САЩ - след двайсетина години президентът им ще е китаец.

46

празник

преди 5 години

Празнувайте шороши ! Лично шефа ви,ви дава насока на пропагандните работи ! Ще има центчета бонус .

45

юбералес

преди 5 години

"Първо трябва да обединим Европа под немски доминат, после да включим Русия и съюз със САЩ, само така единни след сто години ще можем да се изправим пред жълтата опасност" - Адолф Хитлер - Нюрнберг 1938г.... Може би наистина Китай ще ни накара да се обединим.

44

Анонимен

преди 5 години

Дайте Шорош на другаря Си да го превъзпита.