6

Co2фия

преди 5 години

Aide pak shemi, I kakvo kato gledat uredite da nqma da se izchisti tozi vazduh. :D:D

5

Амбър

преди 5 години

Стига само с тази София!Мръсен въздух има в цялата страна. Първо да се справят с промишлените замърсители, с горенето на гуми и отпадъци.Измервателни станции да има на повече места.

4

Анонимен

преди 5 години

В София реално живеят под 1 милион човека, може би между 600 и 800 хиляди човека. Останалите, които се водят, че живеят в София, са в чужбина. Има голям брой приходящи от населени места близко до София, но те замърсяват значимо София, само ако използват отопление с гуми, дърва и въглища на работните си места. Къде е голямото замърсяване ясно се вижда на картите. Основно въздуха е замърсен около Факултета, Филиповци, Христо Ботев и още няколко подобни кварталчета, в които горят гуми, стари дрех

3

До 2

преди 5 години

Маските азиатците ги носят, когато са болни, за да не заразят останалите. Маските не спират фините прахови частици от отоплението с какво ли не, които са проблемът в СофияПрав си за кой акъл трябва да се чудиш.

2

пущиняк

преди 5 години

Няма спасение от мръсния въздух в София, просто няма! В котловината са наблъскани(живеят) почти 2млн.д. Никъде, ама никъде в Европа няма толкова голям град, разположен в котловина! Къде очаквате да отиде този мръсен въздух- стои си в котловината и толкоз! Решението е предприемане на всевъзможни стъпки за намаляване на населението на София, включително изнасяне в провинцията на всички институции, които е възможно да бъдат изнесени от София!

1

Анонимен

преди 5 години

Аз лично когато видя някой азиатец да си се разхожда с маска ,където и да е било( София, USA, Хонг Конг ,Пекин,Сеул и т.н.) им се чудя на акъла,а то се оказва ,че трябва да си се чудя на моя си акъл как така си се разхождам в София без маска