61

Анонимен

преди 4 години

Наказват ни, от нашите данъци излизат глоби, но народът го стрижат едни и същи и с няколко пиар акции го убеждават да гласува все за същите, а където не го убедят, идват на помощ гласовете от махалите. Заслужаваме си съдбата и това е.

60

Само 9

преди 5 години

С преди тези още колко по девет има?

59

ИКОНОМИСТ

преди 5 години

AKO СЕГА ЕС СПРЕ ИЗЦЯЛО ФОНДОВЕТЕ С ГЕРБ Е СВЪРШЕНО САЩ СЪЩО ЩЕ НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ---НЕМА КАКВО ДА БОЗАЯТ НО ЕС НЕМА ДА НАПРАВИ ТАЗИ МЯРКА ---САЩ НЕ ДАВАТ ТЕРИТОРИЯТА ИМ ТРЯБВА

58

Само

преди 5 години

Брекзит може да оправи нещата. ЕС ние сме най големия провал на Европа. България е унищожена. Поне с брекзит може да се отървем от ромите. После Русия и Путин ще се зарадват че сме напуснали НАТО и Американците. Юс няма да ни щадят много. Целия ЕС е под контрол на американците. Много американски шпиони в ЕС. Демокрация пак ще има в бг ако сме вън от ЕС. Просто юс късат с нас. Това означава никъв ф16 а безплатни изтребители от Путин.

57

Анонимен

преди 5 години

Цветанов, Бойко, ето ги ВИДИМИТЕ резултати! А ние трябва да помним и когато спрат фондовете, то е в резултат от великите ви успехи! Този път номерът с Орешарски и БСП няма да мине!

56

Хитър Петър

преди 5 години

Нашите управници не са най-големите нарушители. Има други страни, които демонстративно не спазват европейските правила - например Унгария за мигрантите или за работното време. Но нашите все гледат тарикатски да минат - ако им се получи. Пък може и да не ги забележат как се разсейват по основни политики и все в ущърб на данъкоплатеца дребен до среден

55

Анонимен

преди 5 години

ЕвропреЦедателство, милиони за черен хайвер, шалчета, глезотийки и т. н., уж всичко точно, много добре сме приети, радват ни се, слушат ни..... И хоп-съдят ниииии! И що така?

54

Главния рефер

преди 5 години

Само така! Ред и законност!

53

extremist

преди 5 години

От Брюксел: Още 9 наказателни процедури срещу България - ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВАМЕ,ДРУГАРЕ И ДРУГАРКИ

52

Bg izmet

преди 5 години

ПРАВИЛНО.НО НЕ Е ВИНОВЕН ТОЗИ ДЕТО ЯДЕ БАНИЦАТА А ТОЗИ КОЙТО МУ Я ДАВА.С ДЯВОЛСКОТО ФИНАНСИРАНЕ В БГ EU ДОПРИНЕСЕ ЗА ОМРАЗА И РАЗДЕЛЕНИЕ .НЕОБРАТИМО.

51

Mi6osp

преди 5 години

Ще си напиша обичайния коментар :СДС бе създаден, за да унищожи миналото на България, ГерБ -за да унищожи бъдещето на България. Така унищожихме България.

50

odpo

преди 5 години

От 2014 всички ЧСИ работят неправомерно в България!! И никой не им казва копче! Толкова се самозабравиха, че започнаха да отвличат кораби!

49

Анонимен

преди 5 години

Искаме референдум.За излизане от ЕС и НАТО и ГЕРБ!

48

ссс

преди 5 години

Как може една измислена територия, която морално е част от Франция да налага наказания на най-старата страна в Европа.Дей..интересно..Ама няма политици с топки, само с един Джамбазки не става в тоя евро парламент.

47

Един от Северозапада

преди 5 години

до 47"От всякъде сме лайнаризирани и смърдим на БКП-та!"---Прав си, колега, но от към Герб смрадта на БКП-та е особено осезаема, колкото и да се парфюмират.

46

Един от Северозапада

преди 5 години

В час по биология,посещение от инспектор, госпожата задава въпрос на класа:-Ученици, в кои органи се развъждат най-много ***?Всички мълчат, само Иванчо вдига ръка .Тя знае, че той ще изтърси някоя глупост, но няма избор, и го вдига за отговор:-В държавните, госпожо!

45

Анонимен

преди 5 години

От всякъде сме лайнаризирани и смърдим на БКП-та!

44

некой

преди 5 години

"Конграчулейшън" Борисов! 9 наказателни процедури - никое правителство до сега не успя да постигне толкова много!

43

ako Briuksel ni upra

преди 5 години

..vliava...zashto ni e Borisov I shaikata mu ?!??

42

Korgi

преди 5 години

Аве няма ли някоя Европейска полиция да ги вкара тия всичките наши политици в някой немски концлагер. Наще полицаи само се хрантутят. Немое се надяваме на тях. Няма жива душа дет да се дигне срещу тия от нашия народ... Вече даже се надявам на Путин или Ердоган да прати някоя ракета случайно в парламента, че няма оправия..