190

Анонимен

преди 5 години

Наглите американски фашисти отново искат да редят картите на масата и да кадруват, да поставят и свалят президенти в чужди държави. Много се надявам този път да духат супата. Венецуела има законно избран президент и той следва да остане на този си пост до следващите избори. Независимо, че е неудобен на САЩ, защото не им играе по свирката.А на дребни жаби, като България, въобще следва да се забрани да се изказват по въпроса какво и кой трябва и не трябва да управлява чужди държави.

189

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще гледаме майдан въвВашингтон -- там също не сипризнават президента .

188

Анонимен

преди 5 години

Някои коментиращи прочитат само заглавието !Но те не са виновни !Заглавието е чиста манипулация както се вижда в текста след него !Този похват на писане на заглавия с въпросителни, е типично за тролинг сайтовете, по-надоло в текста се оборва заглавието :(

187

Зозо

преди 5 години

Хахахахаааа, накрая в Мордор ще се съберат Путин, Асад, Аятоласите, Ким, Мъдуро и Кастро, Янукович, Лукашенко, Ердоган ...... ъъъ Вучич и :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Е тогава вече ще цъфнат и вържат боярищниците :)))))))))))))))))))))

186

Седящия бик

преди 5 години

Мадуро няма ракети и му направиха майданче

185

Анонимен

преди 5 години

Янукович, Асад, Мадуро, Ким...

184

Русенец

преди 5 години

В най-скоро време, мъдуро, при ***!

183

Анонимен

преди 5 години

Могерини, какви ги дрънка? Да попита, какво мисли Испания по този въпрос. Как си представя испанското правителство, че някой може да обяви, че, някой се е обявил за новия премиер на Испания или нова държава, като Каталуня? ЕС не може да е единен, защото слугува на чужди интереси, а не на гражданите на общността

182

АнонимеН

преди 5 години

МАНДАЛОТО ЛОПНА!!!И ЯНУКОВИЧ БЕШЕ ЗАКОНЕН ПРЕЗИДЕНТ НО ИЗБЯГА В РУСИЯ!!!СЪЩОТО ЩЕ СТАНЕ И С ТОЗИ! НОВИ ИЗБОРИ ЩЕ ИМА ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА ЩОМ ТОЗИ ОТКАЗА ДА ПРОВЕДЕ ЧЕСТНИ ТАКИВА!

181

АнонимеН

преди 5 години

БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ ЩЕ БЯГА ВЪВ БКП РУСИЯ ПРИ ГОСПОДАРЯ СИ!

180

До 203

преди 5 години

Да прав си, примерът не е точен. По-точно ще бъде ако Лютви Местан се провъзгласи за премиер, тогава Турция и САЩ разбира се ( защото те подкрепят винаги предатели, такива, които предават собствената си родина за сметка на САЩ) ще го подкрепят. За тях светът е или си с нас, или си против нас! За тях всичко е бяло или черно. Това ли е демокрацията, която искахме?

179

Анонимен

преди 5 години

Червените мухоморки много ги е страх от волята на народа защото хванат ли властта не пускат. Само с кютек можеш ги изгони.

178

До 203

преди 5 години

Не ти е много подходящ примера, тъй като един от най-пламенните поддръжници на Мадуро е именно Турция. Освен това, ако някой има полза от междуетнитечески противоборства у нас, то това е именно Путин, не САЩ! Не ги ли виждаш, че на всякъде гдето има точки на противоречие в Западна държава, Русия са веднага готови да разчоплят допълнително раната.

177

до изопачаващите

преди 5 години

Европа си кюта за сега! Стига сте изопачавали нещата.

176

трети лица

преди 5 години

Венецуела , Русия и кое е третото лице

175

Анонимен

преди 5 години

Значи, ако утре Крадайъ(ДПС) се обяви за премиер на България и Турция заедно със САЩ и след това всички техни лакеи (Косово, Албания, Румъния и Гърция) кажат, че той е новия премиер и го подкрепят, ние всички ( разбирай - България )трябва да се съгласим с това, така ли? Това ли се опитвате да ми кажете, а? Я се вземете в ръце и помислете малко преди да пишете глупости.

174

Анонимен

преди 5 години

Еееей пак ел ка бе *** мноо активна таа цръвена другарка журналистка.ами другата йовка трета василка няма ли мъже в таа смрадлива турска медия на шопара сюнетчия свинян педерски бря

173

Анонимен

преди 5 години

197 Ти на какво се надяваш като пишеш глупости?

172

Анонимен

преди 5 години

Руснацитата биха се радвали да превърнат Венецуела в една нова Сирия. Нали трябва да си продават петрола...

171

?

преди 5 години

Как така някой казал, че е президент и няколко държави го подкрепят? Ами, ако утре Китай каже, че не смята за легитимен президента на Франция или Германия, какво ще стане? Такива прецеденти вече има( Косово ) и след това, какво стана? Ами дойде Крим, имаше референдум и в Барселона. Не може така! Всички тези провокации и нарушаване на международната сигурност водят света към война!!! Това е най-ужасната нещо на света.