26

Анонимен

преди 5 години

Баси чудото! Младежите вече са кандидат-импотенти и им трябват силни усещания. Къде го научихте този садо-мазо, в Тоха ли ????

25

да

преди 5 години

Мейзърката имаше пари, баце, но ти нямаш и номера ти няма да мине.

24

Анонимен

преди 5 години

Жалко за момичето младо хубаво

23

Анонимен

преди 5 години

30 години и пакет кърпички.

22

Анонимен

преди 5 години

......Ами, пуснете го при мейзърката и да се оправят!....Съгласен! Ще се асфиксират взаимно, а след като свършат ще спестят на данъкоплатците сума ти разноски.

21

Totenkopf

преди 5 години

Тоя е пълно куку, щом си мисли, че така ще отърве затвора, въпреки че на Анита Мейзер и се получи..

20

тя

преди 5 години

Голяма празна тиква!

19

И аз плача

преди 5 години

Че немога да науча как да програмирвам. Защото главата ме боли и бързо губя мотивация. А той плаче защото отива в затвора. Сега ще научи какво е направил и ще спре да плаче. Незнам дали ще изгуби мотивация да готви на затворниците. Защото ако изгуби мотивация да им готви мале як бой и другото ще пада.

18

арматуриста

преди 5 години

Пуснете момчето.Той е млад социалист от БСП,добър готвач и много чувствителен.

17

х

преди 5 години

падал си по садо-мазо....в затвора ще получи в големи дози от любимото си

16

тя

преди 5 години

В затвора ще му го сложат!

15

Тираджия с опит

преди 5 години

Усеща завалията, как ще има сватба в затвора и той ще е откъм страната на булката.

14

До 14

преди 5 години

Ами как ще удушиш. И аз се чудя как правят секс мъж с мъж и жена с жена, а даже се чува и за секс със животни и предмети, обаче се правят такива работи. И заразяването със смъртоносни заболявания предавани по полов става дори и от един път. И ако питаш тези които те заразяват и те ще ти кажат че е станало случайно, а даже много от тях ще кажат истината защото не знаят че пренасят ЧПВ и хиляди жени се разболяват от рак заради това.

13

Анонимен

преди 5 години

не плачи дете, ти трябва да ядеш бахура,когато си убивал,едва ли си ревал...

12

Анонимен

преди 5 години

Как неволно ще удушиш някого?Да натиснеш спусъка може и неволно.Ама душенето е продължителна работа, мисля. Докато я е душил все е било `неволно`?

11

Анонимен

преди 5 години

До Вижте сегаЗначи целио народ е за съд щом се занимава с любов.Не бъркай евнето с любовта

10

Вижте сега

преди 5 години

Любовта е болка и риск. Милиони по света умират от СПИН и тези дето ги заразяват не ги съдят в съда като убийци или да им налагат мярка за неотколнение - ходят си по света и си продължават а заразяват наляво и надясно. Да не приказваме за другите разни трипер, сифилис а пък от ЧПВ повече от 80 процента от българските жени са болни, щото мъжете гледат да се пробват със всяка, затова не могат да забременяват и да си раждат нормално. Значи целио народ е за съд щом се занимава с любов.

9

Джурналя

преди 5 години

Момчето???? Вие добре ли сте ?

8

Тео

преди 5 години

Ами, пуснете го при мейзърката и да се оправят! Каквото и да е, ако е имал чувства към това момиче щеше да замълчи най -малко заради уважение към нея. По -скоро лъжка за да не влезе в панделата!

7

НПО тата

преди 5 години

веднага да сложат няколко билборда и да защитят любовта . На плаката да пише И ТОВА Е ЛЮБОВ . Това са съвременните Ромео и Жулиета и не може да ги съдим, че хората се обичат нестандартно.