10

Още Идин програмист

преди 5 години

И българи ли има вече поддръжници на теорията за плоската земя. Не знам базика ли се потребителя или го вярва. Не може да ми го компилира мозъка това нещо с тая плоска земя мятам exception-и Invalid argument. :D

9

ПрограмистЪт

преди 5 години

Животът се управлява много повече от машини отколкото масата хора си представят.И промяната в тази посока е ускоряваща се.За да не останете без работа по време на масовата автоматизация се насочете към високо квалифицарани професии. За нискоквалифицирани скоро ще остане само миньорската работа.

8

Анонимен

преди 5 години

До menТи и граматика нямаш, ама ми казваш, че трябва да помисля!

7

men

преди 5 години

освен ако не кажем не. немам умен телефон, немам теуевизор, колата ми не може да бъде управляване от разстояние. просто кажете не на всичките глупости. не ви требват. помислете.

6

Анонимен

преди 5 години

До Ето защоЕрррррррТИ па от дека я чу исин'та?

5

Ето защо

преди 5 години

всички "космонавти" си траят за това че така наречената МКС е макет потопен в басейн с вода и за това че земята е плоска и е покрита с купол:вчера "космонавта" Олег Артьомов разкри че Русия плаща по 400 $ на ден на "космонавтите" си за всеки ден на т.н. МКСза това всички си траят и никога няма да чуете истината от тях тези така наречени космически програми носят трилиярди в джобовете на юдо-масонския заговор - това което хората получават са фалшиви филмчета и снимки

4

V

преди 5 години

До сега колко *** дадохме на Томислав Дончев ??? За електронно правителство де ??? А защо няма реформа в администрацията ??? Хем плащаме за дигитализация ,хем и за аналогови заплати . Тоя ,,човек,, за кво го държат там ??? Ако няма да върши работа да го сменят барабар с всички гербераси ;)

3

Мечтата на Евреите

преди 5 години

е да ни имплантират чипове в главите чрез които да ни управляват като *** !!!

2

Анонимен

преди 5 години

А досега от тоалетни чинии ли се управляваше ?

1

Анонимен

преди 5 години

Сири... къде ми е ракията и салатата?