18

daa

преди 5 години

Няма такава фирма в милата ни родина,която да работи за 10% печалба,още по малко за такива титани като "Автомагистрали". Това автоматично означава,че те ще си "краднат" още 20-30 %, основно от спестяване на качествени материали. Всичко друго е сладки приказки на управляващите,видите ли ние им слагаме рамка на печалбата.

17

Анонимен

преди 5 години

До Киро СкалатаКакви 30%, какви 5 лева?!? "Автомагистрали ЕАД е държавна фирма и НЕ Е давала оферта за строеж. 1,35 млрд. лв. е сумата, която държавата е отделила за строителството.

16

Анонимен

преди 5 години

Е Жени без милионите на дядо си интересно как щеше да го започне този бизнес.

15

Анонимен

преди 5 години

Нищо от ремонта ще навакса.

14

stun

преди 5 години

До Анонимен"Дали Бай Тошо е взимал по милион на километър когато е построил цяла България ? Естествено, че не. Отиде си като *** и обикновен човек от народа."....----------------------------------------------------------------------------------------------------------Ти сериозно ли?!? Само виж как живеят наследниците му! Цял живот без да са работили, а живеят като царе. Единственото изключение е Жени Живкова. Доказано име в модата. Но и тя е намазала от кацата с мед!

13

ДО №15

преди 5 години

Лапането ще дойде от ГЕРБ-ерските подизпълнителите

12

!

преди 5 години

Добре е. Най-сетне започнахме да стоим АМ Хемус.

11

ss

преди 5 години

вижте международен път I-7 между Елхово и Ямбол 6 години след направата му ! Чисто нов път който трябва наново да се прави ! Изринаха го до основа, правиха кво правиха и сега трябва на ново ! А пътя от КПП-то до Елхово е правен пред 2003 не е мръднал !

10

смях

преди 5 години

Чета остроумните ви коментари...При положение , че 30 години магистрала Хемус стоеше направена до селото на тошо Правец, дали това е означавало, че не се е крадяло в държавата и не е имало комисионни...Нали ако се строи се краде, а като Хемус и Тракия бяха замръзнали десетилетия до Правец и Пловдив, това дали значи, че всичко е било честно и никой не е бъркал в кацата с меда

9

БСП

преди 5 години

ех да можеше ние да се уредим да ги гепим тези пари.

8

до 6

преди 5 години

До ОРева на червените другари е музика за ушите на нормалните Българи. Другари няма за вас и вашите фирми пари и власт , защото над 50 години крадохте и обирахте народа.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен1И що бай ти Тошо не я построи тази пуста магистрала?Бай тошо не плащаше нито стотинка за земите под магистралата. А на войниците строящи магистралата плащаше по 30ст/месец.Ти сега навит ли си да работиш за 30ст/месец?

6

джо

преди 5 години

Оооо , Народе. И аз искам да строя магистрали,при тези условия си е направо благодат. Никакви забележки относно разходите , твърда печалба на километър, пък колко ще се открадне и накрая пет години гаранция на покритието. Че те докато я завършат трябва да почнат с ремонтите, каквото е положението на "магистралата" за Варна. ВИНАГИ в ремонт.

5

О

преди 5 години

Е как 5 години гаранция. Тоя асвалт и основата под него от какво са. Локум, захар, суджук. То на една печка, телевизор и пералня е 5 години. Ако това бяха казали на Хиопс майсторите щеше да ги удави в Нил всичките. Друг е въпроса че не ги е строил Хиопс и не са били хора. Но със сигурност не, са били Гербаджии. По некадърни и крадливи *** не бяхме виждали в по-новата ни история.

4

усещане за корупция

преди 5 години

Уникално! 4 години ще строят магистрала, която ще има гаранция 5 години

3

Анонимен

преди 5 години

А за възложителя-30%.

2

Анонимен

преди 5 години

На Бойко комисионната е по 200 000 /20%/ от всеки милион. Скоро ще стигне 5 милиарда откраднати за 10 години управление.

1

Анонимен

преди 5 години

Е, капиталисти и демократи.Дали Бай Тошо е взимал по милион на километър когато е построил цяла България ?Естествено, че не. Отиде си като *** и обикновен човек от народа. На ви сега демокрация !