41

Граф

преди 5 години

Тук *** или демократ няма значение америка иска вярно куче само да слуша

40

Съгласие

преди 5 години

Браво! Колкото по далеч са агентите на демократизаторите, толкова по-добре. Обявяване на военно положение и вън! Иначе ще майданът му е сигурен.

39

Анонимен

преди 5 години

Китай е комунистически и САЩ имат прекрасни отношения. Не могат да си позволят да имат лоши отношения с Китай. Кучето и тоягата.

38

Анонимен

преди 5 години

Този ще е временно президент, докато избяга при господарите си.

37

тя

преди 5 години

Венецуела ? няма отърване от САЩ! Те управляват до Украйна , та с тебе ли няма да се справят!Светавният жандар ще погуби човечеството!

36

Да добавя

преди 5 години

До Анонимен 30 И нас ни чака същото , ако БСП вземат властта.

35

Я па ти...

преди 5 години

До Браво 23 Горд народ , ама слаба и много бедна държава. Без САЩ умират.

34

Рок енд рол

преди 5 години

Няма да е лесно. Наскоро май там кацнаха два ТУ 160. Едва ли е било случайно. И ето - някой се е изнервил.

33

Русия=Психиатрия

преди 5 години

Шофьора на камион временно изпълняващ ролята президент на Венецуела седи върху най-големите ДОКАЗАНИ петролни резерви а ходи да се моли на Путин за 5 милиарда заем. Хахахаха.

32

ДртПрч

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !!!Какво "мъжество и държавническо мислене" е да докараш народа си до просешка тояга?

31

ДртПрч

преди 5 години

Чавес взе властта през 1992 и от тогава една цветуща икономика с изключително богат природен ресурс се докара дотук - мизерия, гладни бунтове, масова емиграция, протести, евентуална гражданска война...Социалисти!

30

Анонимен

преди 5 години

Там цари глад и мизерия от години защото управляват социалисти. И у нас е така когато БСП е на власт.

29

ДртПрч

преди 5 години

Чавес национализира всички предприятия в страната и както обикновено се случва, когато социалист национализира бизнеса на хората, те фалираха скоропостижно. Остана им само петрола, който е в изобилие. Тия червени некадърници обаче, дори и с такъв огромен ресурс, успяха да докарат Венецуела до просешка тояга. И естествено, когато си некадърен социалист и във всичко се проваляш, САЩ ти е виновен.Социалисти, милорд!

28

Анонимен

преди 5 години

И после някои чукундури се обясняват, че Русия се месила във вътрешните работи на суверенни държави.... САЩ са божи кравички, невинни херувимчета разбираш ли...

27

А+

преди 5 години

Оф,това си чист ПРЕВРАТ организиран от САЩ и тяхното протеже Гуайдо.Защо не се пише ,че е преврат по медиите -таквиз са инструкциите от ул Козяк в нашата демократична страна със свободни медии.)

26

До Диктаторът

преди 5 години

Кой ще е президент го решава, не народа, а САЩ и броенето на бюлетините.Пример: Плевенлиев - депутати носят чувалчета, грубо нарушение...номерата за "американската демокрация" - ги продавай в САЩ.Ако имаш пълна черепна кутия ще помислиш защо цяла Ю. Америка, Азия, Африка - и голяма част от народите в ЕС ненавиждат САЩ.Последен пример ф16 открито САЩ изнудиха БГ политиците, ама не си чел за икономическата битка м/у Франция и САЩ - самолети Еърбъс и Боинг.Ф-я и Г-я подписаха един Договор

25

АнонимеН

преди 5 години

АКО НЕ ИЗБЯГА ПРИ ГОСПОДАРЯ СИ В БКП РУСИЯ С МАДУРО Е СВЪРШЕНО!ДО НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЩЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН И ПОДВЕДЕН ПОД ОТГОВОРНОСТ ЗА ИЗБОРНИ ИЗМАМИ А МОЖЕ И ДА ГО ПРАТЯТ ПРЕДЗ ТРИБУНАЛА В ХАГА АКО Е ИЗБИВАЛ ХОРАТА СИ ЗА ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ КАТО БАШАР АСАД КАДАФИ И САДАМ!

24

АнонимеН

преди 5 години

КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ДИКТАТОР МАДУРО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПРОВЕДЕ ИЗБОРИ БЕЗ ДА СЕ ОБЯВЯТ ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ!!!! 0 КОНТРОЛ НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ НИКАКВИ НАБЛЮДАТЕЛИ !!!ТАКА И БАБА ЗНАЕ!! ОБЯВЯВА КАКВИТО СИ ТОЙ ИСКА РЕЗУЛТАТИ!МАДУРО ОТКАЗА ЗА ПРОВЕДЕ ИЗБОРИ С НАБЛЮДАТЕЛИ ИЛИ ДА СЕ ОБЯВЯВАТ ПРОТОКОЛИТЕ!!!МАДУРО Е СЪЩИЯ БАШАР АСАД !КОЙ ЩЕ УПРАВЛЯВА В ЕДНА ДЪРЖАВА ГО РЕШАВА НАРОДА А НЕ ПОРЕДНИЯ ЗАВЗЕЛ ВЛАСТТА И НЕ Я ПУСКАЩ СЪС ТОТАЛНО НЕЗАЧИТАНЕ НА ВОЛЯТА НА НАРОДА!

23

Браво

преди 5 години

Достоен народ, браво на Николас, браво на Чавес.Чавес успя да върне на хората Петролиос де Венецуела от лешоядите, построи болници, училища, социални, аграрни програми, противопоставя се на МВФ и СБ.САЩ му спретнаха преврат (имаше и стрелби по цивилни, както в Украйна, за да го набедят, но не успяха) велик политик.Малко знаят, че се интересуваше от Дзен будизъм.Дори при Николас, при жестоките икономически санкции от САЩ, преврати, Венецуела запазва достойнство.Горд народ!

22

АнонимеН

преди 5 години

МАДУРО НЯМА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ И НЕГОВАТА ГЛАВА ЩЕ ПАДНЕ КАТО САДАМ И КАДАФИ!!!!САЩ НЯМА ДА ПОЗВОЛИ НА БКП РУСИЯ ДА ПРИПАРИ В АМЕРИКА А БЕЗ БКП РУСИЯ МАДУРО Е ЖИВ ТРУП!!!!ЖИВОТА НА МАДУРО ОФИЦИАЛНО ПРИКЛЮЧИ ДОРИ И ДА ИЗБЯГА В БКП РУСИЯ ПРИ ГОСПОДАРЯ СИ!