9

Анонимен

преди 5 години

НЕИЗБЕЖНА САМООТБРАНА И СТИГА СТЕ СЕ ОПЛАКВАЛИ !!!

8

Анонимен

преди 5 години

3атова майка ми е на 4 часа със самолет от Terminal 2

7

Mi6osp

преди 5 години

Гарантирано от ГерБ.

6

БХК

преди 5 години

Голяма работа, важното е да бъдем солидарни и толерантни с престъпниците, които са добри хора, но понеже вие се държите лошо с тях и те ви крадат, бият, изнасилват и убиват. Законите в момента са много строги, не може за ограбен и пребит пенсионер, да има глоби и условни присъди, престъпниците се стресират, натъжават, много им е тежко и трудно се възстановяват от преживяния стрес в арести и съдилища.

5

Жоро

преди 5 години

Пазете се и от майстори на покриви които ходят от врата на врата и предлагат евтини услуги после ви излиза пресолено искат хиляди и заплашват а полицията пише преписка до прокуратурата а те казват, че няма престъпление защото вие сами си давате парите като ви ги искът нищо, че сте под смъртна заплаха!

4

Ромс

преди 5 години

Еми като няма наказание към престъпниците ,защото може да има само когато е обира е над минаималната заплата . Държавата -дупетатите е тъй написала закона,че защитава повече мошенците и крадците ,отколкото честните граждани и пенсионерите. И вечния въпрос: Е кой е виновен? Този който яде баницата или тези които му разрешават да яде и да не си плаща?

3

???

преди 5 години

То демократите от СДС откраднаха за няколко години над 120 милиарда лева. После демократите от ГЕРБ за 10 години горе-долу и те толкова откраднаха. Какво са 30-40 лева в сравнение с грабежа на демократите в България след 1989 година?

2

хаха

преди 5 години

Комунистите от 1989г. до днес са откраднали над 50 милиарда лева а вие ми говорите за някакви си 30-40 лева.

1

обединен патриот

преди 5 години

Грабят ги пенсионерите, защото има какво да им вземат. Ето, ние увеличихме минималната пенсия на 300лв. преди 2г. като ни избраха и влязохме във властта, както и обещахме на изборите. И сега пенсионерите забогатяха и взеха да ги обират.