27

Анонимен

преди 5 години

Е как няма да сме номер едно в двойните им стандарти- нали ще трябва да обосновават пак отказ за шенген и еврото и бачкат хората... Де кво се сетят- сега е момента да ни порежат.

26

Анонимен

преди 5 години

Терористична България дава паспорти по комунистическа линия на араби и руснаци.Комунистите все още воюват срещу капиталистическия свят.

25

Анонимен

преди 5 години

Абе дори в САЩ имат опция за забележете "ЗЕЛЕНА КАРТА", ако инвестираш $500к . НО трябва да ги инвестираш в определени райони, трябва задължително да има наети американци в този бизнес, и евентуално след 5 години, получаваш гражданство.А тук - срещу 10-20к, разни терористи, трафиканти и какви ли не други, направо си купуват лични карти и айде по съюза.

24

Анонимен

преди 5 години

Туй са схемите за придобиване на пряко гражданство и престой така да се каже,кат за гражданство се изисква златна инвестиция в размер на различни суми от различните субекти-лице инвеститор,възможно група лица участващи в една инвестиция как обвързани с инвестицията и група как сдружение инвестиращо в държавата-субект от субекти в съюз обединени-обединенията също са субекти,след туй по реда могат да придобият легални лични документи-постоянни,временни кат за субектите с времето цените са известни

23

Joko

преди 5 години

732 златни паспорта * 2000 лв ( рушвет минимум) = 1 464 000 лева !!!

22

Анонимен

преди 5 години

До BulexitТака е, но не може единственото условие да е да се дадат едни пари. Трябва да се контролира какво се случва - работят ли тези пари за България или след някоя и друга година се изтеглят. Да се види тези хора извършват ли престъпления, перат ли пари, кои и са и какво са. ЕК това иска, никой не е казал да се затваря схемата. Правителството обаче твърди, че тя не е донесла очаквания стимул за икономиката

21

до Цецо 10

преди 5 години

Ами защото Брюксел иска да сме вечно на дъното и напълно зависими. Ако някой си въобразява, че Брюксел ни мисли доброто, дълбоко се лъжи.

20

Bulexit

преди 5 години

Не е ли много по-добре хора с пари да инвестират в България, отколкото да приемаме нашественици чакащи за държавна издръжка ?Много страни извън ЕС практикуват даване на гражданство срещу инвестиции - Нова Зенландия 1 милион евро, Мавриции 0,5 мил.евро и др. Понеже не са в диктаторския ЕС и са свободни държави, никой не ги закача

19

йло

преди 5 години

кога беше празника за независимостта на българия??

18

Колумб

преди 5 години

До БониНие не притежаваме правото да решаваме кой да живее в Париж, Лондон или в Берлин, защото нали сме наясно, че никой от притежателите на български златни паспорти не живее в България. Няма и такова изискване

17

Mi6osp

преди 5 години

Наши мафиоти правят срещу пачки чуждите мафиоти българи. В случая е по -съществено кой им е дал гражданство и ще бъде ли съден.

16

Анонимен

преди 5 години

А кой ли ги даде?

15

д-р Дрее

преди 5 години

БРЮКСЕЛ ТРЯБВА И ДА ИНФОРМИРА В ДЕТАЙЛИ ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА ОБЩЕСТВЕНОСТ КОЛКО *** ПРЕВЕЖДА ЗА БЪЛГАРИЯ И КЪДЕ СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ. ЗАЩОТО НИЕ БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ НЕ ГИ ВИЖДАМЕ . НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ЛЕКУВАМЕ ЗАЩОТО СМЕ БЕДНИ , НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАМЕ ПОЧИВКА, ЗАЩОТО ЧАСТНИЯ ФЕОДАЛ, КОЙТО НИ Е РАБОТОДАТЕЛ НИ ПЛАЩА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ЗА ШЕСТ ДНЕВНА РАБОТНА СЕДМИЦА И.Т.Н.

14

селянин

преди 5 години

А БРЮКСЕЛ ДА ИЗНЕСЕ ИМЕНАТА, КОИ СА БОГАТАШИТЕ ЗА ДА РАЗБЕРЕМ НИЕ БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ , КОИ СА ТЕЗИ БОГАТАШИ ПОРАДИ КОЕТО СМЕ НАЙ БЕДНИ В ЕВРОПА.

13

Бони

преди 5 години

И тази предателка Вера казва че продаваме европейско гражданство,а не го притежаваме.Кой го притежава това гражданство Сащ?,Франция,или Меркел.Нали бяхме РАВНОПРАВНИ членове.нали значе че го притежаваме колкото и другите.или сме васали подчинена рая.и кралимарковци като Вера ще ни мъкнат на шинджири

12

Анонимен

преди 5 години

ОЛАФ да провери руснаците с бг паспорти и който не вдъхва доверие да му го анулират.

11

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е мафията която управлява България вече 30 години да реши дали да сме в Евразийския съюз или в ЕС!А не да действа като шпионин на Руските интереси в Европа и да вкарва през задния вход руски олигарси като милиардер Адониев личен приятел на Путин в ЕС като му дава български паспорт! А същия тоя олигарха е осъждан в САЩ и това се е знаело от българските власти. Срам ме е от това управление, обичам страната България, но мразя държавата която е в момента.

10

Анонимен

преди 5 години

Факта, че не се прояви солидарност с Европа, и не се изгони поне едно човече, чисто символично по случая Скрипал, е повече от красноречив - какво "на самом деле, представлят из себя болгария - место где "курица не птица"!"Амин!

9

Цецо

преди 5 години

Нещо не ми се връзва, пречим на хора с пари да дойдат тук, а пускаме и хрантутим други, които нито знаят как да си изкарват парите, нито как да работят?!?

8

Анонимен

преди 5 години

До 6Затова Великобритания напуска, но ако изгонят България от ЕС, много вероятно е да остане !---Короната , раССия, ятагана и америка на бай-дончо са комплект още от 1-ата световна и така си вървят и до ден днешен, воювайки срещу социална Европа! Това е вече видимата за всички истина!държи ги заедно страстта към златото, червения щит и всичко това под девиза "за снопа пръчки" на посветените от ханку брат