10

Фантомас.

преди 5 години

Егати некомпетентният драскач.При неправилна употреба всяко нещо може да навреди но не и билката,стига да знаеш как се приема в какви дози и период от време.

9

Якопп

преди 5 години

Баси малоумната статия! На кой *** му хрумна да пише подобни глупости вообще. Очевадно е че няма ни най-малка представа от това за което пише!

8

Съвет

преди 5 години

До Велес 7 А ходил ли си скоро на лекар ?Препоръчвам ти.

7

Велес

преди 5 години

Всяка година излизам в планината и си бера Мащерка, Маточина, Червен и жълт кантарион, Риган, плодчета на черен бъз, плодчета на глог, Липа, Волски език! ....- И после нека някой писач на глупости да ми каже, че чая няма аромат и не е лечебен...Отделно след месец и половина ще отида да си набера и див чесън...

6

Анонимен

преди 5 години

За да има такава новина Със сигурност намаля оборота на аптеките!!! Хората все повече научават че Истинските лекарства от бог са БИЛКИТЕ. И е вярно

5

Анонимен

преди 5 години

"Не пийте повечето билкови чайове" - вие нормална ли сте??? Кой ви консултира за тази статия, от къде черпите информация. Трябва да се замисляте и да носите някаква отговорност за нещата които пишете.

4

Анонимен

преди 5 години

Най-убедителни научни изследвания има за чайовете от camellia sinensis (зелен, бял черен, сенча, мача и тн), ройбос и някои други, като изброените в статията. Другото е глезотийка или просто тревица. Детоксът пък е пълна измама.

3

Анонимен

преди 5 години

Ми,вредните да се изтеглят от търговската мрежа и да се забранят със закон.Редно е да се произнесе по въпроса здравното министерство!

2

Аз

преди 5 години

Този, който е написал тази статия е срам за човешката цивилизация. За пореден път се убеждавам, че е срамно да влизаш в голяма част от бг сайтовете.

1

ANK

преди 5 години

Билков чай е много общо понятие. Има трапезен и лечебен чай. Нормално е да не се предозира с лечебните чайове, защото те са вид лекарство. Казано е, че дозата прави отровата.