65

Анонимен

преди 5 години

Това добре, ама на ромите дето убиха и изнасилиха баба във великотърновско що им дадоха 8 години ?

64

Дано!

преди 5 години

Надявам се този човек да не излезе жив от затвора, а смъртта му да бъде мъчителна, както на момичето. А преди това да изживее всички гадости, които могат да му се случат в затвора по няколко пъти!

63

баба мара

преди 5 години

и като излезе ще убие още някоя тогава от яд че е бил в затвора до животс лопатата и в белене да се изхранва

62

Отегчената вина

преди 5 години

Толкова утежняващи обстоятелства, че са даже отегчаващи ... -----Правилно съдът е калкулирал в отегчаващите вината на подсъдимия обстоятелства...

61

Отегчената вина

преди 5 години

Тая вина толкова е утежнена, че чак е отегчена------Правилно съдът е калкулирал в отегчаващите вината на подсъдимия обстоятелства ...

60

Анонимен

преди 5 години

Присъдата цели превъзпитание, а не отмъщение.Ние не сме чифутската ,,държава '' САЩ.

59

Анонимен

преди 5 години

След десет години ще е вънка- предсрочно условно за добро поведение и работа

58

Totenkopf

преди 5 години

Виждам, че тролчето Гочу е тук, познавал си ВиВ, а ? Е, аз пък познавам Стефан Станев и брат му познавам, който учи в Лондон, но не съм тръгнал да си измислям като теб.

57

Бхк

преди 5 години

Не сме сигурни,че това е убиеца. За да му е по-лека присъдата сме му уредили плазма и напитки.

56

Анонимен

преди 5 години

Осъден е само щото се даде гласност на случая. Иначе щеше да плати 3 хиляди или 5 хиляди и да си ходи по живо по здраво. Интересно ми е съседите на двойката как успяват да спят изобщо нощем, знаейки че някой е бил заклан, щото са решили да си трайкат.

55

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде по нормалния свят биха му дали доживотна, а в държавите от третия свят биха го убили публично.

54

Горан

преди 5 години

До Гошу:Ти, осъзнаваш ли, какво си написал!? Знаеш, ли че в такъв случай, ако е вярно написаното, си съучастник в убийство!? А, знаеш ли още, че на всичкото отгоре подклаждаш и псевдо-патриотични настроения, тук има хора, които на базата на написаното от теб, ще одобрят поне донякъде постъпката на тоя ***!? А!?

53

Горан

преди 5 години

Направо я закривайте, тая държава! То напрактика такава няма! Вярно, че в Норвегия максималната присъда и за най-голямата изродщина е 20 години, и там затворите са направо хотели с 5 звезди, ама поне присъдата е с опция за повторение на тия 20 години, ако сметнат за нужно, колкото трябва, за да не излезе тоя, дето не бива да излиза! Брайвик, например! Ние нито сме Норвегия, нито сме държава!

52

Горан

преди 5 години

Абе, какъв е смисълът този да търка нара в затвора на държавна издръжка 22 години и 6 месеца... Момичето няма да се върне, и това не е справедливост. Не му отнемате живота в замяна на нейния, който той отне, по особено жесток начин! Нима, това е справедливо!? Да му оставите надеждата, че все един ден ще излезе!? Какво е това, бе!? Правосъдие!!! Та, вие направо поощрявате зверовете убийци в човешки образ!

51

дф

преди 5 години

"Комшиите чули как Виола крещяла: "Недей" и "Моля те, спри", но не подали сигнал в полицията"не народ а ***.Пфу!

50

до Гошу

преди 5 години

А бе, отворко! Имаш ли представа Маргарита Попова колко отпадъци помилва с благословията на Плювналиев и то тихомълком? А че искаше да отпадне доживотната? Това помниш ли го? За пореден път се убеждавам, че от гербераста по-нагло същество няма!

49

Гoшу

преди 5 години

2 дена се броят за 3 при добро поведение и работа в затвора. Смятайте сами кога ще излезе. Има и амнистии, задължителни за Президента. Йотова е помилвала към 30 човека досега, Гоце май към 300. Ако съм на бащата на Вив, която познавах лично, щях да платя на ц и г a н и t e вътре да го е*ат поне месец, преди да го пребият до смърт...Познавах я лично, онзи изрoд я уби, защото и видя кореспонденцията с един богат турчин, дето я обожаваше и я искаше за жена. Ама това няма никога да го разберете, защото МВР няма да ви го кажеП.П.житан, ром, ***, ***....да ви *** майкатa пробита н

48

Анонимен

преди 5 години

В почти всички случаи на насилвани и/или убити жени/ вкл и този/, насилието е продължавало години, но жената винаги се е връщала при мъжа.Ясно е, че жените обичат " лиши момчета", "да има тръпка" и " да е пич"Никога не биха обърнали внимание на момче, което се държи добре с тях.Имате право на това,но нямата право да се оплаквате после.Имали сте избор и сте го направили.

47

Korean soup

преди 5 години

За първи път чувам, че имало "първостепенен съд". Вероятно има и второстепенен и третостепенен и т.н. Човек винаги може да научи нещо ново в този живот.

46

Анонимен

преди 5 години

би трябвало както е в САЩ...да ги съдят за стотици години...на този и няколко смъртни присъди са му малко...и тези полицаи и прокурори,които не са обърнали внимание... каква отговорност ще понесат...или просто си взимат тлъстите заплатки...и в инспекторатите по образованието...и в здравеопазването...и къде ли не...от жалби често няма реални последствия...