26

Мухахахахахахахахаха

преди 5 години

Боко Харам ....мачкаааа !!! Ще ги преместят на други постове....

25

Анонимен

преди 5 години

И пак няма да са в ареста, там е само Иванчева 8 месеца нали? Това на практика са всичките каубои и началника им...мярка подписка ли ще имат... за разлика от нея, тук се говори за множество подкупи...

24

Анонимен

преди 5 години

"Само за 4РУ ли става дума""Естествено", "Точно така", колко уплашено и напрегнато го каза направи ;д човек почти им повярва ;д

23

Анонимен

преди 5 години

"И в резултат на това, че тези такси явно са непосилни за някои от тях, се случи това"Това изказване какво трябва да значи? Да се намалят таксите им за да не се стига до там ли ? пахахахаха супер полицая !

22

Анонимен

преди 5 години

Вече ще плащате рушветите направо на кръстника на полицията Бойко.

21

ШибиРиби

преди 5 години

Тия гологлави гъбарковци на фотото ако поканят и мистър Бийн ще заформят ужасяващ екип, всичката корупция ще избяга в Русия . Родната полиция ви пази!

20

eve1

преди 5 години

Полицаите трябва да взимат хубави заплати,но полицай престъпник трябва да лежи в затвора три пъти повече от обикновенния гражданин и да му се конфискува цялото имущество.Няма по-гнусно нещо от полицай престъпник!

19

Анонимен

преди 5 години

Карайте под ред , защо чак на четвърто!?

18

Анонимен

преди 5 години

Учат се от Главният(от Банкя).Той така ги привиква на килимчето в Банкя и им казва:"Даваш ли даваш балканджи Йово или да ти пращам "Синята лампа".И хората .............дават, само мир да има.Това е положението в Бг вече 10 години и *** си трае защото ЗНАЕ че "Преклонена главица сабя не я сече".Робско племе.И така, за кокошка няма прошка.

17

Анонимен

преди 5 години

За кокошка няма прошкаЗа милиони няма закони.Така знам Аз.

16

всичко е сбъркано

преди 5 години

Цялата икономическа полиция на 4-то рпу е задържана,МВР крие имената им и ги пази странно е някак си?!в "лошата"Русия такива акции се заснемат и лицата се показват по телевизията а у нас пазят корунпираните?!

15

Анонимен

преди 5 години

Ха,ха,ха!И тия са от икономическа полиция!?Да се смееш ли,да плачеш ли.

14

Анонимен

преди 5 години

Червените *** и форумният лу.мпеньоч са в паника: чучурчетата пресъхват едно по едно:))))))))))

13

Анонимен

преди 5 години

"Искали от собственици на заведения такса "спокойствие""Ами нормално, нали мутра ни е премиер, как очаквате да е на по-ниските етажи на властта?

12

Йовко

преди 5 години

Понеже искали непосилни суми, за това се стигнало до ареста им. Ако си бяха искали по-скромен рекет - никой нямаше да ги закача. Смятай! Държава?

11

мавъра

преди 5 години

Даа,ето къде трябва да се реже,а не да ни се отвлича вниманието с ромите.Не че от тях определен % тпрябва да седят по занданите,но затова не са виновни ромите,а съжебната ни власт.

10

Анонимен

преди 5 години

Когато законите важат само само за редовите граждани , а занякои с привилегии има вратички идва ред да се пишат обяснения . Няма шофьор в бедната ни държава дето не му е поискано на ръка нещо , иначе пишат акт и после лошо . Всички ще си платят за гяволука , няма да им се размине .Отношението на някои от тези държавни служители към гражданите е отвратително , да им се връща сега .

9

хора

преди 5 години

Прокурора така говори все едно му е мъчно че са хванали мръсните полицай!!!А днес хората се питат само пет ли и само в това районно ли?на фона на ширещата се корупция и бандитизъм в полицията!

8

Анонимен

преди 5 години

Червените *** на БСП отново реват. Явно е задържан някой червен крадец братовчед на крадлата Йончева

7

123

преди 5 години

Господата са от бсп и са искали кинти от човек на Бойко. Да не се чудите за какво става дума.