16

Анонимен

преди 5 години

Има много факти в полза на прокуратурата!Какво се обяснявате?!

15

Валери

преди 5 години

Пред доказателствата и фактите и червените кратуни трябва да замълчат!

14

Анонимен

преди 5 години

Някои обичат да целуват червените отзад ,ама тоя път там е осрано!

13

Тео

преди 5 години

Пределно е ясно, че няма да я вкарат в затвора, нито ще я осъдят. Няма как да докажат, че е знаела а имат хайли лайкли обосновано предположение ... може да се съди, че ... и т.н. Това е просто предупреждение от някой, когото е разследвала някога, някой много злобен, отмъстителен и с власт. Залагам на бивша мутр@.

12

Активист на БКП

преди 5 години

Другарката Йончева осъди другарят Борисов,сега ще осъди и България в Страсбург !!! Това се случва с политическите съдебни процеси !!!

11

Анонимен

преди 5 години

До гласоподавател. Винаги сме били.

10

Анонимен

преди 5 години

Дааа,ама има още много зающени където само мигат и казват ама то не е баш така!Крадливите червени както винаги ще се изкарат жертви ама тоя път няма да стане!Нали всички искаме крадците в особено големи размери да са в затвора?!Не виждам ако някои не е обременен с някакви политически окраски да не иска престъпниците да са в затвора!

9

Политическа поръчка

преди 5 години

Защо медиите скриха, че Бойко Борисов е осъден, че излъга по всички телевизии и микрофони по време на предизборната кампания, че държавата е плащала огромни суми за репортажите на Елена Йончева от Сомалия и др. горещи точки. При цялата корупция на суджуците от Герб, веригата апартаменти на Цветанов, за които той се отблагодари с подаряване на държавни терени по морето, вкл. в защитени зони и плажни ивици, Делян Добрев, поръчковата КРИВО(проку)ратура се опозори с нелепи обвинения с/у Йончева Срам

8

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТя пристанищата купи...ти за апартаменти говориш

7

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА с какво Цветелина купи 5/пет/ апартамента в центъра на София?!И това е най-малкото.

6

Гласоподавател

преди 5 години

Хайде стига с Московски, няма по-голяма трагедия, родител да надживее детето си.Малко уважение към мъката на хората.Нито Московски трябва да се съди, нито Йончева.Кога станахме чудовища?

5

Анонимен

преди 5 години

Тя и Цветелина Бориславова не вземаше такава заплата!

4

Анонимен

преди 5 години

Единственото, което е сигурно и се знае от всички е, че Борисов е отмъстителен и злопаметен. А относно заплатата, нейна си е фирмата, ще си пише каквато иска заплата. Карина Караиванова ли беше, шефката на Комисията за финансов надзор е със заплата 13 000 лв., държавата й ги дава ей така - да си клати краката.

3

Гласоподавател

преди 5 години

Винаги съм гласувал за ГЕРБ, ама този път ще се замисля.Как разбрахте, че е знаела? Недоказуемо!Срещу жена, журналист от световна класа.Не срещу жени бе хора, не срещу жени!Има граници, човешки и морални...

2

Аз

преди 5 години

Интересно че московски не бил длъжен да знае а уби детето си, пък Йончева е длъжна да знае като прави репортажи! Ще осъди с лекота прокуратурата за оронване на имиджа поне на 500 хил евро. Които искам гл прок да плати

1

да бе

преди 5 години

Йончева е знаела, Московски пък не е знаел ...А какво стана с проверката на Горанов, още ли е стресиран от земетресението?