9

Питанчев

преди 5 години

Статията означава ли че до 2 годишната възраст на сина си тая "мама" яко се е нарязвала със всякакъв алкохол и на сутринта и е трябвало кофа зелева чорба за да влезе в кондиция и да нахрани/ кърми детето си ?

8

ЕДИН СТАР ВИЦ

преди 5 години

Ан Хатауей се нарезала люто и заспала на бара. Двама "бежанци" като видели че не мърда решили да е оправят, замукнали я на паркинга и яко я оправили.След 2-3 дни Ан Хатауей отново се появява в бара. Бармана я пита: - пак ли от същото да бъде ? - ами не, нещо друго налей, рекла Ан Хатауей, щото от онова много болят дупките .....

7

Анонимен

преди 5 години

"Ан Хатауей е решила да спре да пие алкохол в бъдеще. А причината - не искала да има махмурлук сутрин, за да може да помага на 2-годишния си син и да го приготвя за детска градина или училище."Явно целият й ден е "пей сърце" без никакво натоварване. В почивните дни и отпуските пия твърд концентрат без ограничения, обаче в края на работните дни ме събаря съвсем малко количество заради натрупаната умора.

6

Анонимен

преди 5 години

Пият ,друсат се и се сношават безразборно безначение пола или го правят с цел да се "развият " в Холивуд , а като не мине номера викат че са насилени ! Анчето дори се качи на влакчето на либералните ,иска да спасява черно кожите от лошите бели ... как да остане иначе известна . Ще дадат Оскар на Черната Пантера да покажат че не са расисти .

5

Анонимен

преди 5 години

До три, Пешо: Да. Само на тебе. Аз бих я обладал без да се замислям. Особено ако пусне дебелия ми доктор на визитация в Задната клиника...

4

Отец Гавраил

преди 5 години

Махмурлукът е най-голямата злина за благочестивите люде които много обичат да консумират алкохол. Защото махмурлукът е дело на рогатия който всячески се стреми към хорски страдания. Да се държим заедно срещу махмурлука. братя. Няма да е лесно защото врагът е подъл. Но вярата и 50 грама на следващият ден, действат като светена вода за рогатия и той временно отстъпва!

3

Petar, NY

преди 5 години

Само на мен ли ми е противна?

2

АТАКИСТ

преди 5 години

Като й чета излиянията, май няма да има нужда да спира алкохола, понеже и една мозъчна клетка не й е останала от него, а то без мозък няма и махмурлук.

1

House M.D.

преди 5 години

Тази новина ще помогне ли на Скот Кълъмбъс да се върне отново сред нас?