27

Да напомня на ...

преди 5 години

....хората тук, че едно е -45 при безветрие и сух въздух, а съвсем друго -10........-.....при влажен въздух и силен вятър...-10 при влага и силен вятър е ситуация много по-критична от тази при -45, ниска влажност и пълно безветрие.Както и да е - късмет, че чочетата не са пострадали, да са живи и здрави. А лелките в детската.....нямам думи....

26

тя

преди 5 години

Акцелерация!

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4И да ти кажа, че един приятел ходи да работи в Русия, че дядо му *** му беше промил мозъка ... Като се върна каза, че на -40 се спира работа.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4В Коми където работих в тайгата през 70-те години при минус 70 градуса удвоявахме производвтвото на дървесина защото неможехме да спрем да се движим.Пинко, при -50 след половин час здрав мъж започва да кашля кръв.За това ако някой избяга от затвора Черния делфин в Сибир въобще не го търсят ако температурата е под -50.Пък вие в Коми-то на -70 сте се скъсвали от бачкане а?На -70 шините на резачките ще се счупят, да не говорим за зъбите на веригите.Тия ги разправяй на децата!

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 115 годишни момиченца при -45 градуса!!!!И чакай този народ да го победиш! To пък всеки се засилил да побеждава алкохолиците !?

22

Анонимен

преди 5 години

Те вече и малолетните бягат от "прекрасния" живот в Русия.

21

Анонимен

преди 5 години

ВСПИТАТЕЛКИТЕ И УЧИТЕЛИТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ПУСКАТ ДЕЦАТА ОТ ГРАДИНКА И УЧИЛИЩЕ БЕЗ РОДИТЕЛИ ДО 4 КЛАС ТОВА Е ВСИЧКО ЛЪЖА ЩОМ ГИ ПРИЕМАТ ОТ РОДИТЕЛИТЕ И НА РОДИТЕЛИТЕ ГИ ПРЕДАВАТ ТОВА Е ОТ КАКТО ПУТИН ДОЙДЕ НА ВЛАСТ

20

Анонимен

преди 5 години

Какво слагате минуси, нета е пълен с клипове как палят при -35. Без подгряване ще запалиш точно никога.

19

Sata NATO

преди 5 години

Виждали ли сте някакъв мотор да може да запали при минус 70 щото аз съм палил Урала при такъв студ. -Палил си друг път.Те при -35 спират всякаква работа, камионите ги обдухват с горещ въздух, за да запалят. Мало умник. В никакво Коми не си бил и ЕГН-то ти сигурно започва с 9.

18

Sata NATO

преди 5 години

Петгодишни деца си тръгват от децката градина, докато училките им пият водка и си разправят корвенски патила. Идиотска нация..,

17

Sata NATO

преди 5 години

Thanks God Im not Russian !

16

Мда

преди 5 години

Голяма грешка направиха американците да се заядат с тея откачени хора!Не се поучиха от печалния опит на Наполеон и Хитлер...Ама да си носят последствията,да не ангажират и другите.

15

?

преди 5 години

Що за детска градина ? Къде са били възпитателките ? Пили са пак водка в шамбъра ? Руска му работа...

14

шматка

преди 5 години

Представям си колко е хубаво в тази градина щом са рискували да избягат от нея в тоя студ.

13

Анонимен

преди 5 години

Не е ли имало кой да ги спре на изхода на детската градина. При такъв студ възрастен едва издържа а за деца е равно на бела смърт. Хубавото е че и двете са оцеляли, а това е благодарение на здравият Ген. Ако бяха някои от евроатлантическите ценности щяха да са дали фира още на първата минута. И срещу такъв народ някои от триполовите се правят на тарикатчета. Колко време ще издържат триполовите на такъв студ и за колко време икономиката им ще рухне. САМО ПИТАМ. ОТГОВОР НЕ ИСКАМ.

12

Анонимен

преди 5 години

до 10 Какви - 45 градуса тук...тук при -35 и сме пълен гипс всички.

11

Анонимен

преди 5 години

5 годишни момиченца при -45 градуса!!!!И чакай този народ да го победиш!

10

Анонимен

преди 5 години

Русофилите пак са на рубежа:))))Никой не се сеща да упрекне заспалите възпитателки.Какво общо има статията с температурите в Бг.

9

дедо

преди 5 години

До шматкатова да не е америка. дето при минус 15 всичко замира.

8

Анонимен

преди 5 години

При - 45 градуса 5 годишни момиченца излизат в студа, а тук ако стане -45 градуса всичко живо ще измре от мало до големо навън.