168

ED

преди 5 години

От цялата статия разбирам, че работодателите се наговарят какви заплати да плащат, и дали да ги вдигат или не. Един вид, съществува картел. Работодателски.

167

Кирчо

преди 5 години

Бойко щял да връща младите със заплати от 300 лв! Ха ха. С тази икономика след 20 години пенсиите ще са 50 лв на месец максимум.

166

Анонимен

преди 5 години

И ако сте съгласни напуснете България и отидете да се пробвате късмета в Европа и там да имате искания

165

Анонимен

преди 5 години

Само знаят да искат,а защо не живеят един ден с заплата която дават,ама ние сами сме си виновни че траен, осигуровки и за какво по точно ме осигурявате,че не ми е ясно .....отиваш на лекар плащаш , като гледам половината няма да стигнем до пенсия.... така че като се замисля май е по правилно да стане 20/80....20 за бачкаторите ,които си изкарват парите които укривателство и 80 за работодателите ...

164

Asd

преди 5 години

Абе първите 5 години ти приказват че нищо не знаеш и им работиш, за да те научат... Затова хората избягаха и сега няма кой.

163

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 193Много хора тръгнаха със самолети като тебе и вече няма хора в България.

162

Анонимен

преди 5 години

Вместо да ви вдигнат заплатите и да поемат 80 % от осигуровките те искат пак да ви го. Щели да компенсират. Кое. Добре че преди 20 години се махнах досега щях да съм пребил някой с лисича физиомутрия пишман работодател и да съм си унищожил живота в затвора. А сега съм в хубава и уредена държава отгледах и изучих децата си. След 15 г. ще се пенсионирам с тлъста пенсиика и тръгвам да обикалям света с круизни кораби. Кога ли ще тръгнат вашите пенсионери да обикалят света след 1000 години ли.

161

Бачкатор

преди 5 години

Всичко в полза на работодателя.Премахнаха клас за стаж, при смяна на работата.Ако не ти плати заплата банката ти взема жилището, а работодателя ти отива на екзотична почивка, купува си нова кола или нов имот.Да живее труда слава на капитализма.

160

ВЪПРОС

преди 5 години

Стрелбата на Бизнеса е срещу Бизнеса на Частните Пенсионни Фондове - там отиват 5 % от Дохода на Бизнеса .Този Бизнес е Мафиотски - няма Още платена Пенси на Човек за блозо 20 години - само крадене .

159

ТРЯБВА

преди 5 години

Трябва да се промени Пропорцията - България е държавата с НАЙ- ВИСОКИТЕ ДАНЪЦИ *** Работниците и Бизнеса - 52,5 % . Това го няма дори в Швейцария - това е Бедни Работещи .

158

Панталеев

преди 5 години

Време е за резачка на бачкаторите ,напълниха си гушите за сметка на нас работодателите.

157

анонимен

преди 5 години

Тринадесето искана на работодателите е работниците да плащат на новите чорбажии дето ги назначават да им работят. Всичко кадърно напусна некадърните работодатели комунисти.

156

Анонимен

преди 5 години

Заплатите трябва да се увеличат не за да се компенсират осигуровките, а заради инфлацията и безбожно скъпия живот. Хайде стига са се правили на ударени.

155

Идея

преди 5 години

Поправете ме, ако греша ама е работа на държавата, на правителството да създаде изгодни условия за бизнеса! Като идея може да се възприеме гратисен период от 5 години за новостартирали компании! А, не подобряването на условията за бизнеса да става за сметка на работниците! Работникът е длъжен да си гледа работата, а не да мисли откъде идват парите на работодателя му, колко, и какви осигуровки плаща и прочее... за това да си му мисли работодателя!

154

Ганчо

преди 5 години

Евала "работодатели". Скоро сами ще си работите и ще си плащате 100% от осигуровките. Жълтите жилетки ще дойдат и в България.

153

Горан

преди 5 години

На няколко пъти четох, и препрочитах исканията на работодателите, и вярно така излиза: Искат, не само да им работим, но и да си плащаме за това! Брей! А, държавата нека не си прави оглушки! Не са те, работодателите, дето се нуждаят от подкрепа, и протекция, и едва ли не закрила! Ааа, и друго важно нещо, ние многото - доколкото сме останали, де се явяваме работодатели на тия политици, в правителството, на което тия бизнесмени се жалват! Ще ги уволним, ако продължават така!

152

Горан

преди 5 години

Грижата на работодателите е да си осигурят достатъчно печеливш бизнес за да могат да си позволяват наемането на работна ръка, и свързаните с това разходи! Като не успеят, фалират и толкова! Няма аз да им плащам за да работя! Нали уж, използвайки труда ми, печелят! Ако, ли не - значи, кой от къде е!

151

Горан

преди 5 години

Ама, наемането на работници струва пари, така и трабва да бъде! Някак си не върви аз да си плащам за да работя, като трябва да е обратното! Досега чувам само работодатели да надават вой, а работниците в повечето случаи с траят! Би, трябвало, като ми удържат данъци на заплатата, да не се доразболявам от притеснение, кой ми плаща болничните, а да знам, че с труда си съм се осигурил!

150

Анонимен

преди 5 години

Пет лева както и да ги разделиш, пак няма да станат повече!

149

Анонимен

преди 5 години

Нека махнат здравната за безработни защото постоянно я качват на 23 лева месечно и вече изнемогваме и нямаме пари. На бизнеса постоянно облекчения и махат такси, а за работника и безработния по 100 тояги.