7

сравнение

преди 5 години

Имам позната която завърши екология и започна рбота като секретарка с начална заплата 3000 лева месечно.А новозавършил лекар с каква заплата започва работа?

6

до 1

преди 5 години

Само след няколко години няма да има детски лекари в цялата страна.Тогава няма да го дочакаш и след 5 дни чакане.След 30 години презрително отношение към тези хора вече никой не иска да учи медицина,та камо ли педиатрия да специализира!Каквото повикало такова отговорило-както е казал народът ни!Нали сега са завършили 400 лекари и над половината още след завършването заминават за чужбина.Останалите ще заминат след 3-4 години-като вземат специалност!И така до 5 години няма да остане никой.

5

Анонимен

преди 5 години

Промени в закона! Има наказателен кодекс справка чл. 128,129,130 какви повече промени. Пак питам има ли осъден медик за лекарска грешка или немарливо отношение към пациента?

4

Анонимен

преди 5 години

До 3 - Напълно Ви подкрепям! Нещо повече - в демократичните САЩ, здравнонеосигурените пациенти от гeтaтa умират пред вратите на болниците. Здравната система е много скъпа услуга и може да звучи нехуманно, но няма как да се предлага за 5 поколения здравно неосигурени *** от гeтaтa. Ще живеят колкото им е писано. За толкова имат "принос" към тази държава!

3

И какво се получава?

преди 5 години

Плащаме осигуровки, но в даден момент се оказва, че в района ни няма Спешна помощ, защото медиците са напуснали заради безобразията на онази част от населението, която нищо не плаща, но се ползва от услуги на институции, издържащи се с пари от нашите данъци!Тогава, колкото и нехуманно да звучи, нека да променим закона така, че всеки да получава такава здравна помощ, за каквато може да плати той самият или родителите му, ако е непълнолетен! Изключение - само за сираци и за истински инвалиди.

2

Анонимен

преди 5 години

Има ли смисъл да се коментира под такива новини?

1

Анонимен

преди 5 години

отношението на някои служители дали от стреса или някакво професионално изкривяване е непоносимо и вбесяващо, няма смърт без причина. Чаках пет часа доктор в детско отделение от 08 до 13 часа идва идва до десет минути и не дойде, явно понякога някой не си мълчи лошото в случая е, че само ромите действат.