13

Анонимен

преди 5 години

Лампички, патриотични разводи.... Освен кой ще е на власт, от друго не се интересуват българските политици.....

12

предпочитаме Борисов

преди 5 години

айде и "патриотите" изпяха песента си, подобно на "реформаторите". Партии, с капацитет до половин мандат. На толкова издържат. Сега ще се наблюдават лупингите на бялата хиена за присламчване към потенциален келепир. В тази връзка, очаква се поредния политически проект на кулоарните кукловоди, с което да осигурят подходящата хранителна среда на "уж националиста"!Ще се очакват с доста слаб интерес изпълненията на номерата и на другите двама вождове.

11

Анонимен

преди 5 години

Тия са толко патреоте,колко Хитлер е пацифист.

10

Анонимен

преди 5 години

Коалиции..., не се знае кой кога и за какво ще си промени мнението и кое правителство ще подкрепи. Опасни, непредвидими и вредни политически структури.... По - добре дадена партия да спечели или пък загуби, но да се знае защо и да се търси отговорност, а не колективна безотговорност.

9

Анонимен

преди 5 години

А какво като са в европарламента?! И тук, и там изпълняват чужди команди, заповеди и нареждания.

8

Анонимен

преди 5 години

Животът на българите в България става от ден на ден все по труден и мизерен, защото преди избори очите на политиците са вперени към властта, а след като се настанят там бързо забравят обещанията си. Популизъм, лично облагодетелстване и лъжи само от тях.....

7

Анонимен

преди 5 години

Случайните провинциалисти във властта си имат естествена граница на възможностите и сами гледат да не я преминат и си ги влече обратно.

6

Зозо

преди 5 години

Цялата патардия е дали да направят Болен руски Евродупетат :)))))) Сега ще се види кой кой е. То не бяха националисти, консерватори /Барековци/, руски болшевики :))))), пълен резил!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Каракачана клекна за ф16 и се *** коалицията.. българите искат грипен!

4

Анонимен

преди 5 години

В крайна сметка излезе, че нито са обединени, нито са патриоти! Такива хлъзгави политици не ни трябват - днес едно, утре друго..., никаква ясна и твърда позиция за нищо конкретно.

3

Анонимен

преди 5 години

Предизборният цирк на т.нар."патриоти".Борба за кокала.

2

Анонимен

преди 5 години

Не се понасят едни други, а в същото време са в коалиция само и само да се крепят по постовете си. Сега преди избори пак започват да се разединяват....

1

Анонимен

преди 5 години

Едно нищо правене както винаги, едни гръмки напъни преди избори като всеки път, преди оправданието беше, че не са в управлението, а сега като са в управлението какво направиха за две години, едно голямо НИЩО = 0 !!! Оценката дори не е слаб 2, а пълна 0 !