9

Анонимен

преди 5 години

С тези мерки ще се увеличат хранилките. Разберете че всичко се прави само за пари. Камерите какво постигнаха освен милиони в бюджета

8

давайте още така !

преди 5 години

Е той ли е най-умния човек в Б-я дето ще спре катастрофите ...катастрофите са в резултат на конфликтни точки няма значение с какво--- премахва се конфликтната точка с нея изчезва и възможността за катастрофа ,ако е невъзможно да пресечеш някъде няма да те блъсне кола, ако е невъзможен челен удар поради здрави мантинели няма да го има и така на татъка--- в Бя от 30 г се е тръгнало по пътя на недаването на пари и на директното обвинение към шофьора и всеки ден резултата е все по-лош--продължавайте

7

sofeto

преди 5 години

У нас катастрофи стават и на пътя, и в държаватa, и в живота, защото българите са ***(***)!

6

Boko bo

преди 5 години

Тези мерки са перверзия. Те всъщност ще провокират увеличаване на злопоуките и ПТП. Но след като там са хора с интелект сходен на шефа им няма как да е иначе. Пак да гласувате за ГЕРБ.

5

Анонимен

преди 5 години

Оня синьолампест суджучест еднокнижник, е пряко отговорен за броя на загиналите в катастрофи. С убиеца на деца московски, продадоха стотици хиляди книжки на електората си, като унищожиха голяма част от архива на даи. Отделно краде от парите, които са нужни за качествени пътища.

4

расате

преди 5 години

До Анонимен 1от английски versus - срещу

3

Щирлиц

преди 5 години

Поредната ...гениална идея!А какво ще правите с и..д.и.от.ит.е,които не могат да вкарат автомобила в прав участък от пътя,защото са гоооУеми г.ъ.зар.и?!

2

Анонимен

преди 5 години

В държава, в която не се прилагат законите навременно и еднакво за всички и гилотиниране на място да въведете, все тая.

1

Анонимен

преди 5 години

Какво е vs ?