22

Анонимен

преди 5 години

Режат болните, за да има за платените, това го знае всеки.

21

Анонимен

преди 5 години

бля-бля - бля

20

нека

преди 5 години

проверката е за всички телкове и ще се хванете за главата- това е от години-да върнат парите или да работят за държавата. управляващите да потърсят отговорност и на лекарите , който са го направили.това е българия -пълна анархия

19

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Султан ке а ти какво направи като от толкоз години какиното си все в социалната дейност?

18

Анонимен

преди 5 години

Ми работата е там, че нищо не е "почнато". Само едни голи приказки. Как се доказва фалшиво решение на медицинска експертиза, освен с друга експертиза? Кой ще направи другата? Дума не обелват за това. Пак ще си останат с много шум за нищо.

17

До Светла

преди 5 години

Нали трябва да се започне отнякъде, не убивайте добрите начинания с тотален негативизъм.

16

Светла

преди 5 години

Много шум за нищо. Повече приказки и почти няма доказателства. Отдавна се говори за злоупотребите, но нищо не се прави за да накажат виновните.

15

Анонимен

преди 5 години

И от кога полицията започна да разбира от медицински решения. По какъв критерий ще се определят кои са фалшиви и кои истински ТЕЛК.

14

Анонимен

преди 5 години

Само общи приказки и никакви действия.

13

Анонимен

преди 5 години

НОИ ще направи ковчег, където ще вземе по двама политици, по двама пенсионери, по двама работодатели, и, разбира се, социално-сексуалната тройка на партньрите от Тристранката.

12

Петрова

преди 5 години

Всички знаят за фалшивите телкове от години. Цели села са с телкове. Нима от НОИ не са знаели? Всеки които пипне базата данни с телковете, веднага може да засече всички тези нередностти в даването на телкове. Да се проверят изцяло документите на хора от селищата с повече телкове.Не говорете, а действайте. Почвайте проверките с хора от други общини...

11

бай иван

преди 5 години

Когато се увеличава възрастта за пенсиониране се случват такива неща.

10

Един от Северозапада

преди 5 години

Проблема е изключително лесно решим, стига да има желание.Просто трябва да се въведе принципа от едно време, на обучение в авиацията-Този който обучава, да не може да изпитва. С една дума-предлагат те за телк, а комисията, на случаен принцип на разпределение, и командирована поне от 100 км.

9

До 6 МНЕНИЕ

преди 5 години

Преди в комисиите на ТЕЛК имаше представител на НОИ.Също и НОИ може да обжалва процентите дадени от ТЕЛК когато се подава Експертното решение за пенсия.

8

МНЕНИЕ

преди 5 години

В тази Връзка - Султанка трябва да се отстрани от ГЕРБ . Иначе Социалистите имат Подготвени хора за тази Позиция .

7

Анонимен

преди 5 години

Тая прилича на мачка бе!

6

МНЕНИЕ

преди 5 години

Султанка Петрова е глупав човек , как може НОИ да конролира фалшиви инвалидни пенсии .НОИ изплаща пари на база Държава .

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Абе пиши на кирилица, бе като ще ми пишеш на български. Въобще не си правя труда да го чета независимо какво си казал. Не е проява на смелост или другост да не пишеш както трябва, а глупост.

4

Анонимен

преди 5 години

какво НОИ какви пет лева бе? какво правихме, какви ги бъркотим в момента. Сетила се Мара да се побара.Това с тези ТЕЛК -ове мина границата на идиотията.Бивши социални министри се разбуждат от хибернация и започват да мъдруват.А къде бяха, когато бяха действащи? Защо когато се прави опит една система да заработи по новому винаги се намира някой бивш който се опитва да размъти водата. Че в системата на ТЕЛК има корупция се знае отдавна.Но пак се избра точния момент само да се врещи. Писна ми

3

Анонимен

преди 5 години

И едните и другите вън срам за страната и Европа сте!