105

Радевия

преди 5 години

Радев е безсчорно най-слабия ни президент! Въобще не успя да се покаже,като президент на всички българи! Открито следва политиката на престъпната шайка БСП и малката,но креслива група русофили-предатели. В медиите повече рева за санкциите срещу Русия,отколкото да повдигне български проблеми!

104

Кико

преди 5 години

Присмял се хърбел на щърбел

103

Киро Кюмюря

преди 5 години

Нещо ми се въри, някакви кадри със снимки от американска планина и един --------, наврян в полуосветен зимник, или се лъжа?

102

Смотко-Роско

преди 5 години

До кога ще ни занимавате с мнението на това мекотело?!? По-смотан от този не сме имали.

101

Лоренцо

преди 5 години

И кой го казва това, Поплювко Плевнелиев -Банов! с приз най- добър синоптик за 21столетие!!! Хаха...

100

i pak

преди 5 години

И конкурс да направиш за най-противен човек пак като Роската няма да намериш! Абсолютен *** е този! Добре че с подкрепата на герб там си избута криво ляво мандата иначе да са го изритали!

99

Видно е че Радев

преди 5 години

Не е за тази работаУж е независим, уж защитава хората ама всичко му е само ужНяма капацитет човекаОт тоз мандат само Деса намаза с екскурзии в чужбина

98

Зозо

преди 5 години

До ОНЗИкРадев бил избран от 2 милиона?!А кои са тези 2 милиона? - БСП+ДПС+Атака+болни путинисти!!!Виновен е Бойчо, че издигна нарочно Цецка!!!

97

Горан

преди 5 години

*** ли е, на каишка ли е, не знам, но е насила направен президент! Направи го изборът! Другата алтернатива беше Цецка Цачева, още един брилянтен ход от Герб, след "усшешното" президентство" на Росен Плевнелиев!

96

Анонимен

преди 5 години

Не виновен човека,такъв си е по рождение.Бог да го прости.

95

Аз съм за

преди 5 години

Президентска Република С РУМЕН РАДЕВ!

94

Горан

преди 5 години

А, пък Бойко съвсем се изложи, при последната си критика към съратниците си! Извинявайте, г-н Борисов, но вие не сте учител от детската градина, та да обяснявате: "Обичам ви всички, но това не е даденост!" Хайде, малко по-сериозно!? Това тон на държавник, ли е? И, това далеч не ви е първата, и единствена изцепка!

93

Анонимен

преди 5 години

*** на каишка насила направен президент

92

Анонимен

преди 5 години

Росене,колкото повече се нахъсваш срещу президента Радев,толкова повече му вдигаш рейтинга.Твоята злоба и завист имат обратен ефект.

91

intriga

преди 5 години

в момента Радев е най-успешния порезидент и единствената опозиция в страната, избран с много гласове, за разлика от предишния, назначен от шефа си

90

Анонимен

преди 5 години

Г-н Плевнелиев,запазете поне малко достойнство,ако е останало у вас.

89

Горан

преди 5 години

Е, да... г-н президента Румен Радев, не е обединител на нацията, понеже не е удобен на правителството, и няма наглостта да казва, как всичко е по мед и масло, и как всичко е цветя и рози, а честно си казва, че нещата хич не са наред! По-добре референдум за президентска република, докато е време, та сегашният президент да съсредоточи повече реална власт в ръцете си, та да може още по-добре да наплясква правителството!

88

Шок

преди 5 години

А ти как се държеше, та критикуваш другите? И сега продължаваш да обслужващ интереси на кукловодите ти, нали си кукла на конци!!!! Като няма какво да кажеш си замълчи.

87

Горан

преди 5 години

Че, то може ли да си успешен президент на България? А, що се отнася до Росен Плевнелиев, той беше прецедент, а не президент!

86

Shark

преди 5 години

Да, щото Роско много успешен президент беше! Много открояваща се външнополитическа роля имаше, ръсеше глупости където идеше, добре че не ни вкара в международен конфликт. Защо изобщо му се дава трибуна на този да говори? Да си припомним как Бойко го попляскваше зад врата и му се караше като на ученик. ***, да си гледа синоптичката, че и тя може да го ритне като първата му съпруга.