11

:):)

преди 5 години

либия е разделена на източна и западна, реално две държави, тоз от коя част е. ...от нашта :), щото другата е на Путин

10

икономист

преди 5 години

Какъв бизнес с тези арабски измамници, те не са плащали доставените им български стоки от времето на бай Тошо. Казуса с медицинските ни сестри беше постановка, за да им опростим огромна сума от дълга.Да се махат тези нагли хитреци.

9

Анонимен

преди 5 години

Либийският първи дипломат благодари още веднъж за бързата и своевременна реакция на българските власти по казуса с кораба "Бдин/Бадр".-------Своевременна? Фактът, че такива работи се случват, показва, че България НЕ СЕ НАМИРА в Европа!

8

д-р Стрейнджлав

преди 5 години

Куриозното в случая със серийните биотерористи от Бенгази е,че до ден днешен-23 януари,шест часа източноевропейско време,2019 година няма съд във Света който да ги е обявил за невинни по делото от Бенгази!Тоест никакъв съд-международен,национален,регионален или районен не ги е оправдал!Няма такъв съд!От юридическа гледна точка серийните убийци се водят "помилвани"!Помилва ги в качеството си тогава на държавен глава един от село Сирещник!Вие не знаете,че по негова заповед делото е засекретено!

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Значи, ако арабеските си държаха на думата и бяха върнали милиарди на България нямаше да фалираме и да се върнем в първи клас.

6

Анонимен

преди 5 години

То и сега си има хора, които си въртят бизнеса. някакви си войни, не могат да спрат парите!!!

5

ШибиРиби

преди 5 години

С Либия най много да врътна баница. Друго не въртя. Не вярвам някой да им се врътне на акъла. Тарикатите си седят в София и прибират комисионни от ненормалници които се цанят за роби на маврите.

4

Анонимен

преди 5 години

Ако тази калинка е преговаряла сме яко прецакани .

3

Анонимен

преди 5 години

Обиколиха всички чаршафи, сега ще има екскурзия и до Либия. Либийците са приготвили джапанките Гучи за посрещането.

2

Анонимен

преди 5 години

Два самолета дневно с месо кацали в Либия някога.Сега дали ще се събере толкова месо за месец?

1

Danchi

преди 5 години

Да заминават пак алчните мед. сестри. Само да не мрънкат пак на държавата, защо не ги е отървала от поредният обезумял арабски сатрап.