69

Бонобо

преди 5 години

До Калеко АлекоПо всичко личи, че СеСеСерето през 1945г. е провело добре познатия ни референдум със зелени човечета, при което са анексирани и КурилитеПо всичко личи, че тъпотата и незнанието ти са безгранични. Руснаците отвоюват ВСИЧКИ десетки Курилски о-ви от Камчатка до Хокайдо с бързи и нахални военни операции. Маймунките са имали хиляди войници, сериозни укрепления, ДОТ-ове и даже танкове, но руснаците са ги помляли. Големи зелени човеци, носели са оръдията си на рамене при о-в Матуа.

68

До Анонимен 86

преди 5 години

Приличаш на лисицата, която ходела подир пръча с надежда да му паднат мUдете.Ей, стюпид, отиди в САЩ и виж колко Чайна Таунъс има, виж научни публикации и колко китайци са автори там, влез в разни магазини и купи китайски стоки от най-високо качество. Имали китайците концесии за сеч на дърва в Сибир. И ние имахме уникална за времето си концесия в Коми, ама я загубихме от много акъл!Руснаците направиха Дальневосточный Университет на о-в Русский и прекараха страховит мост за китайците сигурно.

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 87Трябва да си изключително ***/,/ за да мразишш Русия

66

шиши

преди 5 години

Верно ли че като се върнел от Давос, Плевналиев щял да тръгва да освобождава Курилските острови?

65

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си изключително *** за да обичаш русия

64

Анонимен

преди 5 години

Русия губи Сибир до двадесетина години, той вече си е китайски, руснаци там почти няма.

63

ОСТАП

преди 5 години

До Анонимен76- ти още си мислиш, че ЛАДА е руска кола. Браво, много си начетен. За сведение Москвич е прототип на опел другарю светнат.ЗА СВЕДЕНИЕ НА СВЕТКАЩИЯ- "МОСКВИЧ" Е ПРОТОТИП НА "BMW". АМА ДЕ ТОЛКОВА АКЪЛ!

62

до 83

преди 5 години

загубил си Македония, защото си се бил на страната на губещите. Отиди да се оплачеш на победителите, които подписаха Македония да бъде част от Югославия.Къде се е чуло и видяло губещоя да определя правилата - никъде

61

Калеко Алеко

преди 5 години

До майна ... То и ние загубихме братята си от Македония, благодарение на Сталин и Тито, с любезното съдействие и на другаря Георги Димитров, които заформиха тумора Югославия, за да подхранят Великосръбския шовинизъм на Балканите ... !!!

60

Калеко Алеко

преди 5 години

До майна ... То и ние загубихме братята си от Македония

59

майна

преди 5 години

До япония загубиНие също бяхме на страната на нацистите, предложи кои територии трябваше да загубим.

58

Анонимен

преди 5 години

Когато Америка върне Калифорния, Тексас, Пуерто Рико, Окинава, 2/3 от Африка и всичката окупирана земя по светът, тогава ще дават морал.А Курилските острови са завоювани в момент, когато Япония е укопирала цяла Манчурия.

57

япония загуби

преди 5 години

Япония беше на страната на нацистите през ВСВ и тя загуби войната. Естествено, че островите са руски. Победителят пише историята и присвоява благата на победения. Така е навсякъде било и ще бъде. И на нас са ни орязали 40% от българските етнически територии, защото губим няколко войни, но това е реалността.

56

Калеко Алеко

преди 5 години

Сценария с Кримската одисея на товарищ путин, явно е разиграван и по рано от Кремълската клика ... По всичко личи, че СеСеСерето през 1945г. е провело добре познатия ни референдум със зелени човечета, при което са анексирани и Курилите ... Така че не се чудете, защо и в настоящия момент Матушката русь е оградена с противоракетни щитове от всичките си комшии ... !!!

55

Факти

преди 5 години

Курилите и Калининград са руски, Елзас и Лоран са френски, Померания и Силезия са полски.Въпроса е затворен.

54

Анонимен

преди 5 години

Най-простия пример ви давам в lidl - пиците Salami които са 3, в Европа струват по 3 еврто, в България са 9лв

53

Яндекс Сандански

преди 5 години

До до visa requirementsкоментарите требваше да са за крузак 200 и уаз а не за мицубиши, дачия или съчинения по картинка. ще се глобяваме другаре.

52

Анонимен

преди 5 години

Империалисти, националисти, ултра шовинисти - това сме ние руски гладиатори!! Украйна, България, Беларус, Литва, Казахстан, Грузия, Сърбия всички са наши!! Ще ви използваме както си искаме въшku долни нacpaнu ние сме Русия вие сте плюнки - слуги, лакеи, пaлячoвци

51

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

eдинственото стратегическо значение на островите в момента е, че пу ше ги изтъргува за тръби до япония.

50

Анонимен

преди 5 години

Гледам някой ми е сложил минус.Ми я погледни на какво прилича Сахалин и и какво има в Япония на 40 километра от него пък ми сложи минус и на този коментар.