23

Krali Marko

преди 5 години

Работя в Лондонското Сити и изкарвам на година повече сигурно от 90% от Англичаните. Идеята ми е, че хора които разбират и имат пари няма да си вкарат парите в имоти в БГ. Мислех да си купя един мезонет за старините, но е лудост какви пари изкат сега. За какво?.. че на Бойко другарите са решили да стават бейове?Помислете защо има нулев интерес от чужденци към имотите в София и големите градове...

22

Строител

преди 5 години

Братя не купувайте! Не купувайте! Не пълнете гушките на банки, брокери и строители! Тези цени са изцяло спекулативни! Кога прокуратурата ще се намеси? Свобода на пазара..! Да, ама не! Да проверят на един обект действителните разходи за изграждане и сравнят с продажните цени 100-200 % и повече завишени!

21

DIMITROV VD

преди 5 години

При заплатите в София,няма как да очаквате цените да паднели двойно..а заплатите са такива,щото няма кадри,няма бе...Не че им се плаща на изедниците,ама сами трябва да си бачкат иначе....Та и от там...всичко нагоре....наеми,цени,данъци....а който му е скъпо,да си стой на село....и без това,вече се препълнихме....

20

Анонимен

преди 5 години

"България е на 14-то място в света по ръст на цените на жилищата според класация на консултантска компания на пазара на имоти за третото тримесечие на 2018 г."София е на 119 място в класацията за най- добрите градове за живеене и на последно място в Европа и забележете на 14 място в света по ръст на цените на жилищата. Ужас

19

Анонимен

преди 5 години

Ако имаше търсене и се купуваха надутите до пръсване имоти в София, Пловдив, Варна и т.н, дали щеше всеки ден да се публикуват подобни статии.Брокери разберете го, че балъците намаляха, даже са на изчезване.

18

The real Man 2

преди 5 години

В цяла България да поевтинеят,в София няма как....Половин страна е вече тук,другата половина е навън....млади , безсрамни миекъщи девойчета са готови на всичко за да са "столичанки".....абе отеба.ме се.....

17

Анонимен

преди 5 години

Ами виж първо колко реално квадрата си купил, и ще видиш, че е поне 1000Е за квадрат. За такава цена колега си купи къща в скъп квартал на Дрезден, с дворче и градинка. Но - тухла + изолация + тухла + външна изолация. Това е конструкцията на къщите в Германия. А провери сам какви са заплатите там. И сам ще разбереш, дали си се минал.

16

Анонимен

преди 5 години

Миналата година купих на 700 евро квадрата в София, ****ан ли съм?

15

anon

преди 5 години

"според класация на консултантска компания" - всеки уважаващ себе си журналист би написал коя е компанията. да отидеме, да прочетеме, да сравниме...

14

Анонимен

преди 5 години

Цените растат за да се сринат. България намалява, София се държи но и тук ще се срива. Общината ще удари вторите и следващите имоти с високи данъци. Освен това пак ще дойде криза и цените ще паднат.

13

Анонимен

преди 5 години

6 изтрити коментара от 18

12

Анонимен

преди 5 години

Трием неудобните коментари а?

11

Див инвеститор

преди 5 години

Какъв спад ви гони вас, днес направих 10 бона в евро чиста пара,дори малко ме хвана яд,че не и поисках 1350 еврака на квадват...ако бях позамазал и протеклия таван сигурно и 1400 щях да чукна...ама трябвале да чакам поне още 3 дни (да позасъхне боята Леко).

10

Мистър Сенко

преди 5 години

14-ти по ръст на цените на имотите и 1-ви по намаляване на населението. Това да ви говори нещо?

9

селянин

преди 5 години

Само в София ръстът а в провинцията падат

8

Анонимен

преди 5 години

Това, че се очаква поскъпване с 2-4 процента през 2019 г го обясняват в 10-та статия. Сега купувачите отбиват брокерите, мотивирайки се, че очакват цените да паднат и то значително, а лъжите на брокерите, че сега е момента не вървят и тези статии идват в тяхна подкрепа обяснявайки, че ще има умерен ръст в тези проценти, а в действителност спада вече е започнал и ще е гладно време за брокерите.

7

Наблюдател

преди 5 години

Имотите отразяват инфлацията. Тази година пак едни поне 5-6% ще поскъпнат. Всичко поскъпва, не само имотите. Вижте тока и водата например.

6

Див инвеститор

преди 5 години

Оня ден каква панелка купих на 1100еврака квадрата в Младост.Някаква баба живяла там.Вчера викнах една фирма да я поизчисти за 200кинта (че понамирисваше на телесни течности и твърдости) и днес я продадох на 1300 на младо семейство от ломско..ей така се ловят шарани в мътни води.

5

Не купувайте имоти !

преди 5 години

Цените за завишени с над 50 % в големите градове на България.

4

Имотен балон част 2

преди 5 години

Който има глава на раменете си не купува в момента. Балона оро жилищата в София, Пловдив, Варна Бургас е зверски надут.