26

1

преди 5 години

а защо коалицията се казва обеднели питриоти,а сега искате,да се обединят.

25

jw,

преди 5 години

Доклада който ще излезе скоро на ЕК е залегнало въпроса за продажба на БГ паспортите. Що за морал имат тези хора и защо не ги остранят от власта.

24

Гост

преди 5 години

До ПрофесорЯ не ми говори глупасти, ако и да си професор. Аз си гледам кесията, хладилника и живота. Като не става по-добре, ти ще ми пробутваш врели-некипели. С какво Турция, например, пречи на управляващите да крадат по-малко?!

23

Гост

преди 5 години

Продаде що можа паспорти, купи самолет и даваш акъли, а?

22

Анонимен

преди 5 години

Сигурен съм, че тази високопатриотична дейност - раздаването на български пасторти, ще ги обедини. Достатъчно е да поделят рушветите и обединението е повече от сигурно.

21

Анонимен

преди 5 години

Обединение около софрата, а после пак ще се карате. Даже може да си поделят евродепутатските пари по равно. Един отива, а други двама от другите две партии живеят с парите му.

20

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

E,този път шкембе войвода не може да излъже. С 12кг. повече, 120 000 лв. повече/ отчетено от сметна палата/ и други екстри присъщи за който и да е народен дирник.Но, шефа му е в по-добра позиция. Те т' ва си е да имаш шеф от сой и завършил в симеоново.

19

Анонимен

преди 5 години

До ПрофесорВсъщност ДПС са във властта, всичките им икономически интереси са задоволени и затова си траят. Това не изглежда като да са извън властта, макар и да не е явно. Да си чул ДПС да са приритали за предсрочни избори? По всичко изглежда, че сегашната ситуация ги устройва перфектно.

18

Анонимен

преди 5 години

Единни или не, избирането им на миналите избори им беше за последно.

17

Така де

преди 5 години

Лъжливите патрЕоти са подкрепата на герберастките корупция, кражби, обезлюдяване и кражби.

16

Ала_Бала

преди 5 години

Да гласуват за вас римските граждани!

15

Анонимен

преди 5 години

Хубави работи ама на теория ,защо само ги пишете из вестниците а не действате?Нали сте във властта!Поставете ултиматум на Вожда ..или правите нещо..или напускате бандитското му управление!Това е!

14

Стоко

преди 5 години

Поредните които ви изиграха на патриотична основа. Преброяване на пълните *** в държавата беше това. Да ви е честита новата напаст редом до гербаджийската мафия. Позволяват си го защото знаят, че няма кой да им търси сметка. Овце! дремете още, след стригането идва и Гергьовден.

13

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ще се опитат да спечелят изборите на всяка цена, законна и незаконна! Защото нямат друг избор един изборен провал означава съд, затвор, а в случая с Боку и невъзможност да се покаже на улицата, защото все някой ще се изкуши да си изясни лични и бизнес отношенията с него.

12

Ала_Бала

преди 5 години

Патриот е душа дава. но не своята душа, братя. а душата на народа" Никой няма да гласува за вас мизерни американски подлезурци!Ало, Северна Македония.

11

Сиганин

преди 5 години

Ми вие сте си обединени , колко да се обединявате още

10

до додо

преди 5 години

Ми горе-долу тъй така е!!

9

Ха дано ...

преди 5 години

Нищо от обещанията не свършихте относно *** и дпс.... Нито златните концесии, нито американските централи нито демографията нито македонския въпрос, едно двойно турско гражданство не махнахте. Не знам кой ще ви повярва а имахте исторически шанс. Герб ви провали а не ви се вярваше

8

Victimized

преди 5 години

Естествено, че е по-добре да сте в обща листа обединени. За да можем групово да ви бием шута. Поредните употребени от шайката на Боко и Цеко. Да видим само кой ще е следващата патерица

7

Професор

преди 5 години

Благодарение на Патриотите ДПС окончателно остана без власт. Но чакат и дращят със зъби и нокти за да яхат народа отново с помощта на комунистите от БСП. Долу БСП, долу ДПС, Долу Турция! България на три морета по пет на нож! Народа пак ще гласува за обединените патеитори.!