25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Защо да ги обслужват?

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Пич, на никой нему пука за Русия или САЩ, освен на групичка дебели чичковци, които се лаят по телевизора....

23

Анонимен

преди 5 години

Защо така срамежливо мълчите, че В МОМЕНТА над главите ни РУСКИ КОСМОНАВТ на МКС принтира с руски 3D принтер задстомашна жлеза? Никаква коректност, жалък слугинаж, направо участвате в информационната война срещу Русия! Оставяте разни деебильчита да пишат глуупостите, че "един пирон не можели да направят като хората"! Срам ме е от вас, срам ме е за вас! Трийте, де!

22

Анонимен

преди 5 години

До Дрън-Дрън 30Ти пък колко пари да си изработил, че да са ти ги откраднали..

21

Дрън-Дрън

преди 5 години

та пляс !знаете ли колко трилярда со "похарчени" за тези т.н. "космически" програми !?досега данъкоплатецът от чиито джоб излизат тези трилярди не е видял и пукнат цент полза !тези космически програми са тотална фалшификация !!!евреите крадат парите ни и ни пускат смешни фалшиви филмчета от т.н. международна космическа станция, която всъщност е макет потопен в някой басейн във фабриката за фалшиви филмчета и снимки - НАСА !евреите ви лъжат като малки деца !!!

20

Анонимен

преди 5 години

До sante_dogАко измислиш как да преградиш влиянието на гравитацията в определено помещение, ще ти връчат Нобелова награда по всички дисциплини и ще те носят на ръце.

19

Умник

преди 5 години

Здравната каса колко ще покрива за една такава трансплантация? :)

18

Анонимен

преди 5 години

До позитано 20 6Напротив...........РУСКИ СА ПРИНТЕРИТЕ!!! но моя коментар беше изтрит! Пък после се чудиме защо няма НИЩО РУСКО!! ПРОСТО НЕ СЕ ПИШЕ, НАРОЧНО, ЗА ДА СЪЗДАВАТ ЛЪЖЛИВА ПРЕДСТАВА, ЧЕ РУСНАЦИТЕ НИЩО НЕ МОГАТ!!!! Ха-ха-ха...........А КАК СЕ КАЗВА ПЪРВИЯ КОСПОНАВТ!! И то САМО 15 години след най-страшната война в света!

17

Анонимен

преди 5 години

Да възпрепяДстват...Снабдява организма със 100% кислород...

16

Анонимен

преди 5 години

Новите технологии са факт.Но, чиста лъжа е, че новите технологии ще обслужват обикновените хора. Те са създадени за богатите хора - тоест някои като дъртия Рокфелер ще имат възможност да безброй много трансплантации, а обикновения човек ще си замине от пневмония защото няма да има пари да се лекува.Бъдещето е богатите хора да живеят до 150-200 години, а робите да се грижат сами за себе си с баене - така е в САЩ, така ще стане по целия свят.

15

Анонимен

преди 5 години

"Но числото на починалите хора, които дълго време са стояли в листата на чакащите, ала така и не да дочакали нов орган, също е голямо."А числото на починалите хора след трансплантация колко голямо е?

14

чак пък 100%

преди 5 години

"Два месеца по-късно, продължава да функционира и да снабдява организма на животните със 100% кислород." Чак пък 100 %!!!"Така рискът при неговото ОТСТРАНЯВАНЕ се елиминира.""Произвеждането на напълно работещи сърца също се очаква да започне след около шест години. Или ПО-ТОЧНО 2025 г." Ами да, 2019 +6=2025!!!"Те ще бъдат в орбита, близо до повърхността на Земята, между 10 и 30 дни и след това ще се връщат с това, което са произвели." Без коментар!!!Поставянето на запетайките ....!!!

13

ЦИКЛОПА

преди 5 години

Японските мисии до Луната - фейкКитайските мисии до Луната - фейкНАСА мисии до Луната -ФейкРуски мисии до Луната - ФейкМеждународна Космическа Станция - CGISpaceX - CGIСнимки на Земята от космоса - нямаТо няма за какво да се хванеш. Имам желание, но съм прегледал всичко и няма нито един кадър, който да не е съмнителен. Няма убедителни доказателства, че мисиите не се снимат на Земята

12

ЦИКЛОПА

преди 5 години

Не че руснаците не са същите. Същите са, и китайците са същите.Искам само да прегледате клипа с кацането на Луната на китайския апарат от преди месец и нещо и да си направите изводите.

11

ЦИКЛОПА

преди 5 години

Намери ми една реална снимка на Земята от космоса, която да хваща цялата планета и не е едитвана с програма и ще ти дам 12 хиляди лева на мига

10

ЦИКЛОПА

преди 5 години

380 Волта няма, кабели няма, прав си. Интересно само как ти на замята снимаш 4к видо под вода с телефон за 1000 лева и 4.6 волта, а от НАСА и SpaceX дават СТОТИЦИ МИЛИОНИ за мисии, но не могат да извадят 4к видео от открития космос.Да не говорим, че няма снимка на Земята от далеч. Всички снимки на Земята от далеч са минати през Фотошоп, и от НАСА това не се крие (!!!) - това е официална информация на НАСА.2019 година

9

Истината

преди 5 години

Не знам само къде ще монтират тоя 3-д принтер. Трябва да съберат плюшените играчки и китарите от там. На всеки клип се снимат с детски играчки. Да ебъти и учените

8

ЦИКЛОПА

преди 5 години

МЪСК Е СЪЩИ ГНОМ КАТО НАСА. 2019 ГОДИНА НА ВСЯКО ИЗСТРЕЛВАНЕ И КАЦАНЕ НА РАКЕТА, КАМЕРИТЕ МУ ПРЕКЪСВАТ.НИЩО ЧЕ НАС НИ СНИМАТ НА ВСЕКИ СВЕТОФАР ОТ 6 ЪГЪЛА .. . . ХОРАТА НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ЧИТАВ КЛИП В КОСМОСА.

7

Нийл Армстронг

преди 5 години

"- Нямам ясен спомен да съм видял звезди от Луната-... Мисля, че нямаше никаккви- Да да... нямаше никакви"~ Първия човек на луната......Не знае дали се виждат звезди от там.

6

ЦИКЛОПА

преди 5 години

ОФИЦИАЛНИ КЛИПОВЕ ОТ НАСА С ГАФОВЕ В ТЯХВСИЧКО Е ОФИЦИАЛНО, ТАКА ЧЕ ТОВА СА ФАКТИ, А НЕ МОНТАЖИ