16

V

преди 5 години

Това нещо е ненужно . Тол такса за камионите до 3500 км. и готово .Кви винетки .Леки автомобили които са служебни могат да бъдат таксувани през данъчните примерно с 30 лв отгоре . И няма нужда от толкова скъпа система ,а й сложна за обслужване .А парите просто няма да отидат за асфалт .А за изплащане на инвестициите и поддръжката .

15

Смях

преди 5 години

Закрийте тази бедна и изостанала "държава" че станахме за смях пред света.

14

Сравнявам

преди 5 години

Миналата година си купих електронна винетка в Словакия. Месечна. Всичко стана за три минути. Апаратът ми издаде разпечатка н алист с формат А4.Пазя го още. А няколко дни преди да изтече валидността на винетката, получих SMS за това и ако още съм в Словакия, да си я подновя. Отлична организация. И едно уточнение-там винетки са нужни само за пътуване по автомагистралите. Така е и в Унгария.

13

Анонимен

преди 5 години

Така е по добре, знаете ли колко струва да се отпечата една винетка с всичките и защити, а и ограничава видимостта.

12

no comment

преди 5 години

Скоро гледах едно предаване за Илън Мъск и компанията му Спейс Х.... И си викам, егати...частна компания прави ракети, осъществява полети и планува колонизация на Марс. А в същото време цяла държава не може да се оправи с едни електронни винетки...

11

шматка

преди 5 години

Защо беше нужна тази врътка въобще.Какво им имаше на старите винетки.

10

ined

преди 5 години

Не е достатъчно да хвърлят оставките, трябва да върнат и заплатите неправомерно взети докато не са си вършели работата. И за да са за назидание на други некадърни чиновници трябва да си и одрежат по един пръст.

9

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ още от началото твърдят, че системата с винетките работи, т.е. лъжеха. Защо сега да им вярваме? Най-вероятно пак лъжат.

8

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Без стикер е по-добре, понеже така никога няма да ми кажат в пункта за продажби че няма.Но защо цената остана същата!?

7

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

до до ха ха хаЯ влез в БГ.тол и провери има ли опция да се провери конвертирана винетка.Няма такава ! Премахнаха я и оставиха само проверка на Е-винетка.Това автоматично означава, че всички, които конвертирахме валидните си винетки ще бъдем спирани без причина, защото убеден съм на тол колите на новата полиция излизаме като нарушители.На мен никой не ни плаща.Плащат на такива като теб, които защитават едно очевидно провалено и калпаво управление.

6

Шиши

преди 5 години

Единствено оставката на Тиквата и неговата шайка ГЕРБ решава проблема

5

До ха ха ха

преди 5 години

Колко ти плащат?

4

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Е-винетки има, ама има и винетки на стикер, които важат до август месец !Кво прайм с тях ?Уж важат. Важат, ама въпреки, че я конвертирах чинно веднага след Нова година, сега това никъде не е отразено.На екрана на тол полицията вероятно ще излизам без винетка и ще ме спират постоянно.Никога не съм се съмнявал, че ГЕРБ са пълни некадърници и освен да крадат друго нищо не могат, ама вече на хората започна да им писва !

3

Анонимен

преди 5 години

IT то ще реши проблемите.хахаха

2

Анонимен

преди 5 години

"А други 2% очакват нови подобни драми още през тази година, свързани с въвеждането на тол таксите за камионите."Щом само 2% очакват проблеми, не си гооврим за 80%-тово население, говорим си за 98%-тово. Хахахахах. Гледайте какъв смях ще е като въведат ТОЛ-а след само няколко месеца! :)

1

Анонимен

преди 5 години

Проблема не е решен, а колко пари ще вземат Боце и хората му е друг въпрос.