63

много възмутен

преди 5 години

АХ КОМПЛЕКСИРАНИ ГАДОВЕ МРЪСНИ С ПАГОНИ. Сега гледах репортажа. Да ти изсъхне тая ръка дето ти е леко повредена . Да не можеш да го хванеш....Вижда се,че тормозите човека.

62

смешници

преди 5 години

1-во МИЛИЦУНЕРЧЕТО НЯМА ЗАКОННО ПРАВО ДА ЗАБРАНЯВА СНИМАНЕТО ДОКАТО СИ ИЗПЪЛНЯВА СЛ.ЗАДЪЛЖЕНИЯ...ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ Е НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО И ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ. ПРЕТЕНЦИИ "НЕ МЕ СНИМАЙ" МОЖЕ ДА ИМА, КОГАТО СИ Е ВКЪЩИ.2-ро ЗАЩО САМО ЕДНА МЕДИЯ ПОКАЗА СВИДЕТЕЛ НА СЛУЧКАТА, КОЙТО ПОТВЪРДИ ВЕРСИЯТА НА ЧОВЕКА, ЧЕ НЕ Е НАПАДАЛ И НЕ СЕ Е СЪПРОТИВЛЯВАЛ???МИЛИЦИОНЕРСКИ ПРОИЗВОЛ Е ТОВС И АКО ИМАШЕ ДЪРЖАВА И ПОЛИЦАЯ, И НАЧАЛНИКА МУ, КОЙТО ГО ЗАЩИТАВАШЕ ПРЕД МЕДИИТЕ, ЩЯХА ДА СИ ОТИДАТ ВКЪЩИ, А ПОСЛЕ И НА СЪД!

61

Анонимен

преди 5 години

redovnia im nomer,ako vidiat che si znaesh pravata te obviniavat po celia nakazatelen kodeks,prestapnici v uniformi!!!

60

сдф

преди 5 години

Тия са били некви мръсни куки,събирали са денги..........Мен ако ми се появят такива ще звъня на 112 и на некой авер или съсед

59

Анонимен

преди 5 години

Комплексари, по друг начин няма как да ги наречеш, щом са станали полицаи значи са отктовени неудачници! Умен, способен и работлив човек ще стане ли полицай?!По академиите сбирщина от калпазани и нереализирани типове!

58

Симу от Смочево

преди 5 години

До ВивиАз имам първа ръка сведения за полицейските ученици в Пазарджик!!!Само 20% от тях, отговарят на изискванията за полицейска служба... Говорим за основополагащи критерии! ... Въпреки забраната за татуировки, много от тях са допуснати в милиционерското училище, защото са роднини и хора на властоимащите! Те с това си и укрепват статуквото за да владеят робският ни народ... 90% не могат да напишат 10 изречения без повече от пет правописни грешки! За стилистика, изказ и т.н. да не говорим.

57

Анонимен

преди 5 години

До 55Е ти явно знаеш. защото вероятно си част от такава глутница която вечно си има работа с полицията. Предполагам че не е лесно, това си е напън все пак. Не е като в Дивия Запад.

56

Анонимен

преди 5 години

Братовчедите безчинстват по селата а нашите велики полицайчета ходят из града и искат лични карти! Няма такава държава!

55

Анонимен

преди 5 години

До ДодоОт патреотите си, нали?Обичаш ракийка, нали?Нямаш ли с какво друго да се заядеш?

54

до 56

преди 5 години

Полицай филолог --- не ми ПРАЙ забележки за какво ми е български ,аз се интегрирам !

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 54 ПолицаИ в множествено число се пише с И. Това ми стига повече не ми трябва.

52

до 44

преди 5 години

Много знаеш какво е в америка ..... там са в пермаментна гражданска война / полиция на глутници срещу престъпници на глутници /

51

Анонимен

преди 5 години

Абе тея полицай нямат ли камери все скандали все някой им налита все те прави .....

50

Анонимен

преди 5 години

До ДодоТи пък, седнал да сади на корена ряпа. Има се предвид македонец от новия тип - дето се мисли за такъв,пък не е.Още повече че става въпрос за съвсем конкретен човек. Какъв е той според теб - от кой тип?

49

Анонимен

преди 5 години

До до 54Гледай си работата, няма да се разправям повече с тебе. Каквито хората такава и полицията. Не можеш да искаш повече от това защото ти далеч не отговаряш на критериите за мил човек. Я вземи стани полицай и се дръж мило дори когато ти наврат пистолет в муцуната или ти налитат и ти се зъбят. Да те видим тогава. Но не,такива като тебе имат само претенции и знаят много да лаят. Или много често са от другата страна на закона и биха се чувствали много добре в Дивия запад.

48

Мел Гибсън

преди 5 години

На някои полицаи просто в повече им са дошли сериите на "Смъртоносно оръжие"!

47

до 52

преди 5 години

От такава полиция точно нямаме нужда, мерси, по-добре да е дивия запад! Полиция дето е комплексирана и пази брачедите и е безкомпромисна към българите и младите, мерси! Затова всички ги мразят, и така ще си останат най-мразените от обществото!

46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 45Айде влез в ромско гето да озаптяваш развилнели се пияни роми които те малтретират с диваняшката си музика в продължение на дни и когато се нахвърлят върху теб с брадви и ножове се дръж мило с тях. Няма да си жив да видиш последствията.

45

Анонимен

преди 5 години

Тоя едно смислено изречение не може да каже...да не е македонец от турски произход?Много е зле горкия.

44

Анонимен

преди 5 години

Уау, боляло го пръстчето и му извикали лекар на тоя македоснки поялник...Да бяха му играли някоя палка у кухата тиква по- добре.