15

уточняващ въпрос

преди 5 години

1.Засегнала ли е болестта "луда крава" мозъците на английския елит,в т.ч. и на Financial Times...отговор -категорично ДА

14

Факт!

преди 5 години

Англичаните трябва да накарат ирландците да излезнат и те.Само това е начина.Ако излезе и Ирландия отпада спора за границата!

13

Англосаксонец

преди 5 години

Светът не се управлява от никакви еврейски фамилии а от нацистки германски индустриални фамилии БМВ Круп Тисен ФВ БАСФ и тн.Те платиха и ПСВ и ВСВ и така нататък.

12

Анонимен

преди 5 години

ха ха FT- издание на влечугото Родшилд...Това казва всичко

11

Анонимен

преди 5 години

Всичко това би създало условия за избори в Америка - не знам дали се записваш каква глупост си написал .Мога да се басирам с теб на 10 000 лева, че в САЩ няма да има предсрочни избори.

10

Анонимен

преди 5 години

Ще падне ли ТРъмп - не! ще въведе извънредно полжение!ще се отмени ли Брекзита? - не ОК ще излезе с твърд БрекзитЩе падне ли Макрон - ДА. Ако не си хвърли оставката ще го обесят на някоя топола

9

Помним.

преди 5 години

Никой нормален човек не може да прости предателството на Германия и в частност на Меркел спрямо Европа, когато покани милиони нелегални мигранти за да си осигури работна ръка за пенсионерската бездетна нация - жертва на гей култура и феминизъм. Северен Поток 2, който застрашава сигурността на Полша, Балтийците и Украйна е друг такъв пример за егоизъм. В същото време на нас ни спряха Южен Поток, а Макрон ни прецаква превозвачите. Двоен аршин, от това бягат британците.

8

Анонимен

преди 5 години

Откога FT прави политически анализи ?!? Дали финансовите им анализи са същите като другите ?!! Те бяха и от онези аналЕзатори, дето предвиждаха тотален провал на Тръмп на изборите. Сега предвиждали импийчмЪнт....Дали да не ги питаме и за края на света....??

7

Моше

преди 5 години

.Анализа е нищо друго освен изфабрикуван пасквил платен от някого за да накланя общественото мнение в една или друга посока от което печели този който го е платил.В крайна сметка ако англетата останат ще стават все по-бедни има индикации че до няколко години Индия ще ги е изпреварила по икономически показатели.Лондон е богат защото има банки но изеън него всичко е тотален крах.Бирмингам Манчестър и тн са без никакво значение и пред изчезване.Още докато бяха в ЕС англичаните бягаха.

6

Анонимен

преди 5 години

Тези (предсказания) не са нищо друго освен мокрите сънища на шепа интернационални глобалисти до един ч***фити...Ама както е казал големия Николай Хайтов -Едно е да искаш,друго е да можеш и трето и четвърти е да успееш да го направиш.Истината е,че хората по света се събудиха и разбраха какво им готвят ж и д о в е т е глобалисти под маската на (демокрацията)и Новия световен (ред) и затова човечеството ще изрина тази шепа ненормални старчета самообявили се за(елит)

5

руски трол- жендър

преди 5 години

Ще продължи ли примирието между Доналд Тръмп и Син Дзинпин?И сега се чудя раздвоена,за Дзинпин или Доналд, аз да се оженя?

4

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

3

Анонимника

преди 5 години

Тая Тереза зМей с тъпите си изцепки е на път да провали тъй изгодния за Великобритания Brexit.

2

Анонимен

преди 5 години

Големи мечти, големи заклинания. Лошия Тръмп на съд, Брекзит се проваля. Либералния свят ще го посрещне с възторжени празненства и гей прадове. Междувременно ислямизацията и олевяването на Запада ще продължи с пълна сила. Западния комунизъм от франкфуртската школа се оказа не по-малко гаден от марксистко-ленинисткия вариант.

1

Анонимен

преди 5 години

Прогноза на FT: Путин ще управлява руския Гулаг "вечно" !