94

Табела завой наляво

преди 2 години

Любимия ми литературен герой е Квазимодо !

93

Иван Иванич

преди 5 години

Вземете паспортити на руснаците и си ги пратете в землянките и руснак да нестапва в България това е по важно.

92

vlady

преди 5 години

Има и сериозно болни с диагноза хроничен или гофриран шлангит, които плащат на комисиите за да получат инвалидност с тази диагноза

91

Я па ти...

преди 5 години

До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ 87 И от къде ще вземат тази "независима" комисия ?От БСП ли ?Всички зависят от парите.

90

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИПрочие, общинските служби по малките градове са обект на грубо кадруване и са пълни на всяко едно ниво без значение дали са социални, трудови или поземлени, с гъзоръки послушковци, които едва ли ще тръгнат да ровят в телковете на поръчковия електорат на местните феодали.

89

Анонимен

преди 5 години

Ако е болен, няма работа. После няма пари за здравна осигуровка за да се лекува и умира. Капиталистическата система ги убива.

88

Анонимен

преди 5 години

До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИАма че невежа! Ха - ха -ха! Вече окръжните центрове ще оправят работата. Нима? Ха -ха - ха!

87

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИпроблема е, че половината от членуващите в НПО и индианците, ще се окаже, че при равен аршин не им е необходим придружител, и айде чао 200 лева месечно. съответно дела, съответно некои от тия дето ги дават по телевизията ще требва да емигрират в страна дето интерпол и ЕС нямат юрисдикция, че ще влезнат с двата крака за злоупотреби с държавни средства.

86

Охобохо

преди 5 години

Партенки вадят за да занимават народа с глупости,докато крадат.Кой доктор ще си признае,че е взел и кой инвалид ще си признае,че е дал?!Няма такива ''умници''!Нали веднага и двамата отиват в затвора!Само за един месец,че и за по-малко могат да минат всички съмнителни инвалиди на истински ТЕЛК,но никой не иска да вади кирливите ризи а само да се занимава народа с глупости!

85

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

ЩО ДА НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА??!!ПОВТОРЕН ТЕЛК В ОКРЪЖНИТЕ ЦЕНТРОВЕ ОТ НЕЗАВИСИМА КОМИСИЯ ---И РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е НАЛИЦЕ!В ЕДНОГОДИШЕН СРОК ---ВСИЧКИ ЩЕ БЪДАТ ПРОВЕРЕНИ ПО СПИСЪК!!!КЪВ Е ПРОБЛЕМА...??!

84

Solar Power

преди 5 години

Другари, човека който искаше и можеше да промени нещо го освиркахте. Е на ви сега. На всяко римско семейство по едно мнимо дете инвалид :)

83

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 73 Защо да има ТЕЛК?Ами защото тези хора в повечето случаи не могат да се издържат сами и то не по тяхна вина.А ти -завиждаш Но тази завист е черна. Не завиждай за нещо което имаш щастието да не преживяваш.Стига сте се занимавали с инвалидите и техните пенсии.Ако има нещо нередно докажете го, но само с тези приказки наистина става гадно.Никакви конкретни действия и доказателства само дърдорене.Това е унизително за болните и инвалидите. Проблемите са другаде, не тук.

82

Анонимен

преди 5 години

Може да махнем лекарите от ТЕК-овете и една комисия от форума да преценява от 10 метра кой е здрав и кой е болен.

81

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 80Един човек с отрязан крак се жалваше, че ТЕЛК го викат редовно за преосвидетелстване. Надеждата, че може да му е поникнал крак не напуска лекарите.

80

Анонимен

преди 5 години

Елементарно е - здравите бутат кинти на корумпираните докторя в ТЕЛК-овете, които издават фалшиви ТЕЛК-ови решения, а инвалидите ги изкарват, че са здрави.ДОКАТО НЕ ВКАРАТ В ПАНДИЗА КОРУМПИРАН ТЕЛК-АДЖИЯ ЕФЕКТИВНО В ЗАТВОРА - ТАКА ЩЕ БЪДЕ!Кучетата си лаят, керванът си върви!

79

До ИНВАЛИД пост 60

преди 5 години

Ако написаното от тебе е вярно, ти си от онези, на които държавата трябва да помага. Но според статистиката близо 10% от населението на България са инвалиди? Мислиш ли, че е истина? С тениите, които смучат силите на обществото, как да се разправяме? Не е ли по-добре, да платим изкуствените стави на наистина нуждаещите се, а тарикатите да ги изпратим на топло и да им намерим работа. С по една гривна на краката мисля, можем да им дадем възможност да ремонтират пътища.

78

Анонимен

преди 5 години

По- скоро обратното е вярно - хора с доказани увреждания ТЕЛК-аджиите ги изкарват, че са здрави.Пише в епикризата 90% увреждания, ама *** от ямболския ТЕЛК пише 70%.Който не ги е съдил, той не им е разплакал майката на докторята в ТЕЛК-а, лошото е, че системата е смазала инвалидите и те не могат да си позволят да седят без пенсия докато трае обжалването на ТЕЛК-решението. Другаде пък слагат еднорък инвалид да приема и проверява документи на други инвалиди за беплатните витетки. Резил пълен!

77

Анонимен

преди 5 години

Мила родна картинкаПроблемът е че чорбаджиите ги уволняват, те вдигат кръвно, без работа нямат пари за лекарства и стават инвалиди. От добро не са станали инвалиди. В ТЕЛК са ниски заплатите и лекари събират такси за документите.

76

Анонимен

преди 5 години

То прокуратурата си е механизъм за контрол,но откъм държавната част и по принцип трябва да ги знае как според гласуваните закони в тази си част и часта вещи лица при възникнали случаи за несъответствия как при смяна на законите с допълнения и изключвания съответно с надчисленията и отчисленията така и по времената на действие на законите,определените категории,степените с изискванията и отклоненията от медицински точки за здраве и при/способноста на болен-трудоустроен и инвалид-инвалидна пенсия.

75

ттт

преди 5 години

Нещата не са толкова трудни. Необходимо е желание. Тръгва се по ЕГН. Един 70-годишен е по-вероятно, да е инвалид, отколкото един 20 годишен. Започвате проверка на инвалидите под 20 години. Излавяте фалшивите! После започвате онези между 20 и 30 години и така нататък. Лекарите издавали фалшиви документи ги съдите съответно за документна измама. И после в една килия с инвалидите. Служителите в ЕСГРАОН, регистрирали деца на малолетни и несезирали прокуратурата, на борсата, защо не и на съд.