97

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 102Ми, какво сме друго? Аз не съм забелязал, да сме някаква самостоятелна нация, която е нещо пвоече отмаса хора, копито едвам се понасят ....

96

Анонимен

преди 5 години

Един е Бойко Втори лифт Трети пол4 тона суджук.5 тунела за мечки.6 апартамента на цвъцко.7 години мандат на Цацата.8 министри носят блатни кокичета.9 кръга на ада.10 декара в Пирин.11 ремонта на графа.12 пенсии в годината.13 кражби в минута.14 годишни бият учител.15 братовчеда на Делян Добрев.16 годишни със силикон.17 офшорки имат дюни.18 пъти пада оградата.19 поръчки за Пеевски.20 процента ДДС за книги.КАК ДА НЕ ОБИЧАШ БОЙКО!!!!

95

СУДЖУЦИ

преди 5 години

ПАРИТЕ ОТ ПАСПОРТИТЕ ПОТЪВАТ В ДЪЛБОКИТЕ ДЖОБОВЕ НА ГЕРБЕРАСТИТЕ.ЗА ПАРИ ГЕРБЕРАСТЪТ НЕ САМО БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРОДАДЕ, НО И МАЙКА СИ.

94

ШибиРиби

преди 5 години

Те накрая ще бият шута на тарикатите на дребно и ще видим какво ще продават.

93

Анонимен

преди 5 години

Поредният провал на герберите!!!

92

КОСТоВ

преди 5 години

Това с 13тата заплата, поне във Франция не е както си го представяме ние. Там не се казва месечната заплата като почваш работа, а годишна и то бруто. И после тая годишна ти я разпределят не на 12, ми на 13. Тоест ти си взимаш пак същата годишна заплата, просто взимаш по-малко другите месеци, за да имаш 13та. Същото е и с допълнителни пари за "почивки".Влизат в годишната, просто ти плащат по-малко на месец

91

Щерю

преди 5 години

Най- вече да се чете - богати руснаци...

90

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ще се опитат да спечелят изборите на всяка цена, законна и незаконна! Защото нямат друг избор един изборен провал означава съд, затвор, а в случая с Боку и невъзможност да се покаже на улицата, защото все някой ще се изкуши да си изясни лични и бизнес отношенията с него.

89

РАБОТНИК

преди 5 години

До Стар БургазлияТАКА Е ТЕ --В БРЮКСЕЛ ЗНАЯТ ВСИ4КИТЕ ЗУЛУМИ НА ФЕОДАЛА--ПАДИШАГ НО СИ ЗАТВАРЯТ ЕДНОТО ОКО----КАТО ОКТОПОДИТЕ

88

Hahoman

преди 5 години

Пари ли ще перат?ще се гушкат ли? Ко 'ша правят ,ще правят .По важно парите да са въртят при наще мафиоти.

87

ДОЙЧЕ

преди 5 години

Така е повечето милионери от Източна Европа,Азия и Африка са доста опасни типове....Да ходят в Лондон ,Дубай и Истанбул...

86

ПроСоТо

преди 5 години

До Хехехенещо си се объркал!..Обаче:-ако наистина има някои " с кинти" бъди сигурен,че идват тук да ги изперат.

85

Анонимен

преди 5 години

Тука е така.

84

Стар Бургазлия

преди 5 години

Няма нищо лошо в това един китаец да инвестира няколко милиона евро или долара в България, да отвори работни места и да приеме българско гражданство. Тогава е и по-сигурно, че ще плаща и данъци в България. Защо ЕК не критикува Лондон и Берлин, където става истинско пране на пари чрез купуване на скъпи имоти ? Рибата се вмирисва от главата.

83

Хехехе

преди 5 години

Яд ги е, че прибират бедни емигранти, а при нас идват хора с кинти.... К'во искат? Да вдигаме мизата ли?

82

КАК ГИ СТЯЯГА

преди 5 години

ЧИПИКЪТ ЗАПАДНЯЦИТЕ че някакви пари ще дойдат при нас а не в техните чревясали от пари джобове.Свикнали да грабят наготово от подопечните си територии сега се щуркат като мухи без глави.Всички приказки за пране на пари и навлизане на съмнителни хора в ЕС е най големият цинизъм.Бързо забравиха кой пусна 1 милион на юруш със "добре дошли"

81

Анонимен

преди 5 години

Пряката продажба на гражданство е възможно понеже не е решение взето след референдум отстрана на населението на страната,а продавача-държавен орган при което кандидата купувач на гражданство с намерение инвеститор освен с определената сума твърда валута не се задължава с нищо друго дори по обявената дейност с регистрациите в страната продавач след коет може да си изтегли внесената сума определил си/определена му/за начален капитал под формата на инвестиции как изискване,но туй е 1,а 2 е паспорт.

80

Анонимен

преди 5 години

Неможе да бъде. В България има работеща институция МВР, ДАНС и е добре платена.

79

Василев

преди 5 години

До АнонименТова е държавна политика примера, който даваш с Гърция, ама за да я водиш , трябва да имаш финансов ресурс, не забравяй колко милиарда имат дългове гърците!Да не мислиш , че им е безплатно на гърците някои здравни процедури, ами не, просто са субсидирани!Какво искате бе селяни прости, преди 130 години сте били робска страна, минавате през пет войни и три национални катастрофи, винаги сте били бедни, но никога не сте били истински патриоти, вие сте най-добрите слуги и васали!ЦРУ!!

78

Анонимен

преди 5 години

До79. В Гърция не ти дават и касова бележка. Гърците обичат анархията от време на време и винаги.