12

Анонимен

преди 5 години

Това е стимулът за прогрес на човечеството - доказано от историята. Уравниловката на момунизЪма не сработи.

11

sas

преди 5 години

кой по-добре управлява парите. Държавата или този, който си ги е изкарал. Кой би направил по-добра инвестиция на тези пари?И длъжен ли е някой да дундурка некадърниците и мързеливците, като им дава част от парите си.

10

камера обскура

преди 5 години

Славовото Петенце пак откри топлата вода !Петенце , ние това то знаем , а и го виждаме на всяка крачка . От тона на статията оставам с впечатлението , че се одобряваш това положение . Или , най-малкото, не го осъждаш .

9

Анонимен

преди 5 години

До do 5Храната не е била лукс защото много хора са си я произвеждали и затова им са оставали пари да отидат на почивка. По-мързелив народ от сега в провинцията не е имало, по-цял ден с нищо не се занимават.

8

Анонимен

преди 5 години

На бедните колкото и да им даваш, все няма да им стигат. Не се изисква да си богат, за да си пуснеш детето на училище и да му дадеш шанс да се измъкне от мизерията, но мизерията е в мозъка на някои хора.

7

do 5

преди 5 години

Да, но тогава храната не е била лукс и хората с минимална заплата са имали възможност да идат на почивка поне веднъж в годината. А сега се чудят как да си купят свинско веднъж в годината...

6

Анонимен

преди 5 години

Сиромах човек - жив дявол!Затова на бедните, освен работа, друго не бива да се дава!

5

Така е

преди 5 години

До Анонимен 4 По време но ВОСР бедните вземат нещата в свои ръце , съсипват Русия и половината свят и стават богати.

4

Анонимен

преди 5 години

От както свят светува е имало бедни и богати и така ще бъде. Само, че сега има много придобивки , които хората искат да си купят , а не могат. Едно време щом имаш храна ти е достатъчно, но не и сега.

3

Apollo11

преди 5 години

Закон..за кон, не за лъв!..

2

Европейка

преди 5 години

Тези богати управляват света,затова и законите са такива.Лошото е ,че не им стига половината свят,искат го целия.А най-лошото е ,че стадото не разбира това и им помога да го постигнат,приемайки идеите за глобализъм,мултикултуризъм,либерализъм.

1

Анонимен

преди 5 години

Първото правило , за да си богат е да спреш да плащаш данъци.