16

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ ЩЕ БЪДЕ ТАМ!ТОЙ ЩЕ ПРИДАДЕ БЛЯСЪК НА ШОУТО.

15

Този форум

преди 5 години

е изпразнен от съдържание без присъстието на водещите търговска /и хибридна / война.

14

Мишо

преди 5 години

Какво да правят там, пари да харчат. Швейцарците добре са го измислили.

13

До 11-гърбави клакьо

преди 5 години

Мислиш ли че езикът ти показва че твоят интелект е на висота.Явно е че ти си едно от тези деца за които пожелаваш.Ползването на обиди,говори за липса на аргументи и.....нещо друго!!!

12

НЕбългарин

преди 5 години

Никой с никого не се идентифицира....но кой нормален българин иска да прилича на Боко Тиквата--да бъде като него - корумпиран, ***, неграмотен, без грам интелект и възпитание. Но ако Вие, много го харесвате --от сърце Ви желая децата Ви да имат интелекта на Боко Тиквата..Щом човек с такъв интелект управлява вече 10 години тази държава смятай народа на какво интелектуално ниво е!

11

Анонимен

преди 5 години

От както Ердоган тегли една майна на Шимон Перес в Давос и обяви, че вече няма да посещава тази сбирка и световните лидери изгубиха интерес!

10

до гърбави клакьори

преди 5 години

Никой с никого не се идентифицира....но кой нормален българин иска да прилича на Боко Тиквата--да бъде като него - корумпиран, ***, неграмотен, без грам интелект и възпитание. Но ако Вие, много го харесвате --от сърце Ви желая децата Ви да имат интелекта на Боко Тиквата.

9

Мартин

преди 5 години

Бай Ставрии.. Корнелия и в Русия им е смешна.. как си представяш среща между Путин и Корнелия от Крушовица? Станишката го чака часове камо ли Техноимпекската..

8

дядо ставри

преди 5 години

До до 6ам пратете си курнелиите бе щом се идентифицирате с тях

7

fake news theprophet

преди 5 години

те чули че вожда на гроб няма да бъде и решили че е безмислено и те да ходят. все пак, сащ англия и там другите ходят в давос да смучат опит от тиквата. без него там, няма за какво да губят време!

6

до 6

преди 5 години

Моля те, не използвай думата нашият--народът няма нищо общо с този индивид....

5

Анонимен

преди 5 години

Нашият се отказа да ходи, след като се разбра, че американска делегация няма да има в Давос. Борисов искаше там да се срещне с американския държавен секретар Помпейо, за да си изпроси среща с Тръмп някога. Писаха други сайтове по въпроса.

4

размисъл

преди 5 години

След като Боко Тиквата го няма---Лидерът на Балканите, най-добрият политик, футболист, каратист,художник, пожарникарът направил изобретения - никой не знае какви, човекът който призовава млади журналистки да го хванат за мускула и шлифера,галеният по главата от три папи, на когото нашите кметове целуват ръка ---какъв е смисълът да го има изобщо този форум?

3

Анонимен

преди 5 години

САЩ в тази среща е оставила на ЕС. Тръмб е направил, както трябва да бъде в предишните състояли се в Америка. На тази среща ЕС е водеща.

2

Анонимен

преди 5 години

Путин е вече на една малка държава.Много милиони от населението им се изнесе в ЕС около 10 мил. Други в САЩ. Много в Турция. В България са малко около 350 хил. Така в територията им има няма 50 мил. Колкото поляците. Така че той с правилно отношение към срещата е постъпил.

1

Анонимен

преди 5 години

Cqlata cionska paplach shte e tam