28

Анонимен

преди 5 години

Това нищо не е .Аз съм свидетел за това че гризе наденица по време на шофиране да бъде глобен и отнемане на 1 точка

27

Mesten

преди 5 години

койкто мисли , че са глупости да дойде да пробва ;) даже и колата ще ти конфискуват ако не можеш да платиш кеш ако те хванат на място ;)

26

Боян

преди 5 години

Вие като ги пишете тези скалъпени статии, поне малко вярвате ли си?

25

В Холандия

преди 5 години

До SkunkaАбе не е точно както го изкарваш. Че е уредена, уредена е. Но и гета си има, и бежанци си има.

24

Анонимен

преди 5 години

До опетков Да ,от камера е хванат ,защото тук ,ако те спре катаджия за нарушение и си чужденец ,трябва на место да платиш ,ако си холандец или с холандски паспорт и живееш в холандия ,изпращат ти глобата на адреса

23

Анонимен

преди 5 години

В РБългария е наказуемо ползването на телефон, подчертавам - ползването /включва говорене, снимане, сърфиране в Интернет и т. н. / без устройство, позволяващо използването му без участие на ръцете... Така че, правете си сметка... И по Европа сигурно е така или нещо подобно. Запомнете - използването...Не е задължително да говорите...

22

Анонимен

преди 5 години

Само така дорде ганчу съ научи на ред и дисциплина.

21

опетков

преди 5 години

До Eхо Опитай да обжалваш в Холандия за пътно нарушение. Обикновено глобата се утроява. Същото е и ако не платиш в срок. Интересно ми е дали е хванат от камера или от полицай, защото там е забранено да снимат нарушителя в лице.

20

Eхо

преди 5 години

Попърпевшият да обжалва на втора инстанция - глобата трябва да падне. Съдът трябва да изясни дали това е нарушение по нашето законодателство и да установи говорено ли е по телефона. Ако само го е държал - това не е нарушение.

19

Анонимен

преди 5 години

А, щом е извън България може!Ако беше тук щеше и бой с полицията да има, че искат да му вземат 50лв ей така, за глупости.

18

Възмутен

преди 5 години

Мен ме глобиха 50 евро в Германия за това, че си държах телефона в ръка без да говоря и без да пиша. Щом си го извадил си възнамерявал да го ползваш, отсякоха тримата катаджии които ме бяха обградили с автомати. Не посмях да ги попитам ако си държах оная работа колко щеше да е глобата.

17

Тончо

преди 5 години

Ха-ха това не ти е ***, където правиш каквото си искаш. Там е демокрацията.

16

KOKO

преди 5 години

HORATA TAM SI IMAT ZAKONI I NAI VAZNOTO-SPAZVAT GI!

15

Skunka

преди 5 години

Не случайно Холандия е най-уредената страна в Европа. Който е ходил, знае. За разлика от останалите бели държави, там няма гета, няма бежанци. Има гражданско самосъзнание.

14

sofeto

преди 5 години

До там се е обезмислил живота на "територия-БГ" че всичко незаконно е станало законно и естествено законното незаконно!

13

Анонимен

преди 5 години

България е разграден двор, в който всеки си прави що си знае, а контролните органи само лапат.Поне в Европа показват как се прави - за нарушение - санкция. Затова сме първи по процент катастрофи, защото и хората са калпави, и управляващите - кел.яви.

12

boby

преди 5 години

До АнонименГлупости на търкалета

11

Анонимен

преди 5 години

По закон двете ръце трябва да са хванали волана, като се разрешава едната да отсъства за "до три секунди" при смяна на предавки.

10

МилиционерскаВатенка

преди 5 години

Така е при гнилите капиталисти, с техния упаднал строй. Вкарват в затвора само при мисълта да притежаваш едновременно кола и мобилен телефон.

9

Дон Карнаж

преди 5 години

Изказахте ги Холандците! Освен да се вдигнем с мотиките и да отидем да ги бием а? Племенния ген си избива отвреме на време, забавно е.