23

не става

преди 5 години

Само ме е яд, че си загубих времето да уча английски вместо френски, испански или немски :(

22

Анонимен

преди 5 години

Кака Тереза се е разкрачила много яко между желанието и действителността. Пък и пустата му Ирландия и тя нещо играе сечено. Евала! Най - после светлина в тунела за Ирландия. А Тереза какви ще ги бъркоти отсега нататък само един дявол знае. ЕС да се стяга и много ясно и конкретно да заяви че който чупи, купи. ВБ да връща всичко което изяде и да се пръждосва по - бързо. Друг вариант няма. Нали това е съкровеното им желание? Но без компромиси.

21

Анонимен

преди 5 години

Изрит и край с Брекзит. Много се провлачиха да излизат.

20

Анонимен

преди 5 години

Тази ,като че ли бърза да излезе от Европа,защото знае ,че всеки мако по образован човек иска да остане в общността...Някой ,като че ли я натиска задължително да стане,иска и се ,но надали...Те просто нямат идея как да стане ...

19

анонимен

преди 5 години

Оно, и тебе не ти искат пустите му англичани, ама ти напираш: Брекзит, та Брекзит!

18

33

преди 5 години

Ей , тази се оказа голяма жонгльорка!

17

Кремлин

преди 5 години

До Анонимен 22"МЕЙ ЩЕ СЪСИПЕ АНГЛИЯ!!ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИ."И защо да си ходи при това положение?

16

Гошо

преди 5 години

До АнонименИзглежда че първо ще е ЕС

15

Анонимен

преди 5 години

МЕЙ ЩЕ СЪСИПЕ АНГЛИЯ!!ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИ.

14

Разбии ги бабе

преди 5 години

Разбии ги !

13

Adolf Eichmann

преди 5 години

До Брексит никога няма да се стигне както очакваха мнозина. Имат време и вратички за да протакат нещата поне още 5 години и дотогава я камилата я камилара. Могат да имат още 5 референдума. Театър се играе пред плебеите и прах се хвърля в очите на слепите хехе

12

Моше

преди 5 години

Зад ЮК са Америка Австралия Канада Нова Зеландия и тн.Индия и Пакистан са свободни отпреди 100 години ако не си чувал кой е Ганди.Франция и Германия ще свършат в кървава война както винаги.Англия им би шута а другите "европейци" като шпаньоли и талянци отдавна са на командно дишане!

11

Фъ.к джърмани

преди 5 години

Германеца смята французина за нищожество.Целта на Фалкенхайм е била да избие колкото се може повече французи при Вердюн а не да завземе земя.През ВСВ има случай когато немците затварят основно френски жени и деца в една църква която я запалват а който се опита да излезне бива разстрелян.ЕС във вид Франция и Германия е невъзможен и ще се разпадне до няколко години.Англичаните са мъдри хора спасявали френските за.ници на два пъти.Самата германия се е пръкнала в следсвтие на война с Франция.

10

Англосаксонец

преди 5 години

Германците смятат френците за полухора.такъв съюз е невъзможен и англетата се омитат защото не искат втора Сома и подобни касапници.

9

OMG_Lucker

преди 5 години

Никакви отстъпки за тая, ей дами и господа в ЕК!

8

Анонимен

преди 5 години

Наглите инглизи не разбраха ли, че така или иначе повече от написаното няма как да постигнат, без значение дали приемат сега, или после.

7

Tiger

преди 5 години

Мей обаче добави, че това би било неизпълнение на волята на народа, изразена на референдума. - Е така де, ама да спе4елиш с 51% на Референдума не е волята на целия народ, защото има едни други 49%, които са около 17 милиона, а тяхната воля? Ако сега се направи втори референдум, цифрите ще са други, но стиска ли им на консерваторите!

6

Фашистки-внук....

преди 5 години

Германия, не- съществува,..Проверете-това,....

5

АнонимеН

преди 5 години

ПАРЛАМЕНТА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НЕ ДАВА ПЕТ ПАРИ ЗА РЕФЕРЕНДУМА И ВОЛЯТА НА НАРОДА!ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ЗАРАДИ КОЯТО ПРОТАКАТ Е, ЧЕ АКО ОТКРИТО ОТХВЪРЛЯТ РЕФЕРЕНДУМА НА НАРОДА ТОВА ЩЕ ЗНАЧИ, ЧЕ И РЕФЕРЕНДУМА ЗА ОТДЕЛЯНЕ НА ШОТЛАНДИЯ ТРЯБВА ДА СЕ АНУЛИРА !

4

АнонимеН

преди 5 години

До КОРОНАТАКАТО НЕ ЖЕЛАЕ ДА Е В ЕС ЩО НЕ СЕ МАХАТ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ .......... !!!АКО ИМАТ ФИНАНСОВИ ПРЕТЕНЦИИ ИМА СИ СЪД!!!!И НИЕ НЕ ИСКАМЕ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ В ЕС НО ТЯ НЕ СЕ МАХА)!