24

Анонимен

преди 5 години

Ако имат оплаквания, да се обърнат към г-н Локхийд Мартин Ф-16-ти.

23

Анонимен

преди 5 години

Също така ще трябва да предоставят преференциални цени за Укр и БГ, за да стигне газът до Белград. Това е положението.

22

Анонимен

преди 5 години

*** ще трябва да плати целия масраф по украинската и нашата тръба. Иначе ще доставят газ на Сърбия през Швеция. България ще си пусне едно 30 км отклонение от Турски поток за всеки случай и толкова.

21

Анонимен

преди 5 години

Ако иска да доставя газ на единствения си съюзник - Сърбия, трябва да мине през България. Това е положението. Ако БГ не иска да направи отклонение от Турски поток, ще трябва да запазят сръбския транзит през Украйна. Ако запазят сръбския транзит през Украйна, по-добре да запазят и нашия и сичко е точно. Ние и Украйна диктуваме.

20

Анонимен

преди 5 години

"Преди дни руският президент Владимир Путин заяви, че Москва е в състояние да запълни капацитетите на "Турски поток" и на "Северен поток" 2, като при това запази транзита и през Украйна."-------------------Разбира се, че го заяви и, че Русия е в състояние, но е глупaвo да си мислим, че РФ ще запази транзита през Украйна при неизгодни за себе си условия и параметри.

19

какво по-ясно

преди 5 години

"Северен поток-2" всяко денонощие се удължава, увеличава, с 500 заварени тръби.Няма какво да чакате до есента. Новак вече обяви руските условия за сключване на нов договор с Укропия. Бандерлогите са длъжни да представят точни правила за работа на ГТС, конкурентни тарифи. РФ очаква справедлив финал на съдебните искове. Транзитът на газ в ЕС през Укропия ще бъде съхранен само при икономическа обоснованост, възстановяване баланса на интересите и симетрия в задълженията на страните.

18

Гост

преди 5 години

Помислете само от комисионни за транзита на газ колко детски градини и пътна инфраструктура щеше да се построи и колко по-малко щеше да има нужда от увеличение на данъците,защото държава която се издържа само от това-не е държава.

17

Гост

преди 5 години

Абе хора като чета на на някой коментарите се питам всичко разумно ли се изнесе вече от територията България За тия които останаха,разберете че без евтини енергоносители,евтин ток,НЯМА ПРОМИШЛЕНОСТ,после идват другите прдпоставки като кадри и т.нт.Каза го американски учен Аз само го повтарям.

16

X

преди 5 години

Кой трепери наистина незнам, но че моята Родина е заложник на американски интереси това и слепците го виждат! Целия Запад защитава фашистката хунта в Украйна, нашите управници - също! Русия видите ли им била виновна! Всички знаят за американските мераци относно територия и полезни изкопаеми на Русия! От много години се води борба по някакъв начин да докопат всичко това! Защо преди 30 години нямаше дрънкане на оръжие по границите на тази страна? Защо живота в България беше по-добър от сегашния?

15

Анонимен

преди 5 години

Руснаците знаят как да преговарят, не като някои по пакета Мобилност

14

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 1По-добре пожалей себе си.

13

Анонимен

преди 5 години

До България решаваТи наистина ли мислиш, че България и даже българският народ нещо решават?Свещена наивност.

12

Анонимен

преди 5 години

До 11 "решава българският народ"какво ще решаваш, ако са те поставили на колене или в партер "в колянно-лакътна стойка"?

11

Анонимен

преди 5 години

Газ ни не требе имаме си кумури, пластмаси и гуми за индустрията.

10

Анонимен

преди 5 години

В северна България много хора си платиха да им сложат в жилищата газова инсталация - платиха си, ама няма газ

9

Анонимен

преди 5 години

като чете човек за тази газова десетилетна сага, може да остане с впечатлението, че става въпрос за някаква огромна държава, гигантски потребител на тази крайно физически опасна газообразна смес!пък то имаме една държавица, с население 40% от населението на масквА, от което ползвателите на газ едва ли има да са и 20%, а всичко е лична борба на шепа олигарси за транзитни комисионни!на никой не му пука за тази газ! бай спиро от каспичан не ползва газ и като чуе за газ, го мести ...

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6После ни набутаха и с ЮП и сега евентуално, евентуално ще получим разклонение от турски поток.

7

България решава

преди 5 години

Дали руската тръба от "Турски поток" ще премине през България го решава българският народ , а не руската компания "Газпром".

6

До 1

преди 5 години

Не знам дали Москва е с изплезен език, но със сигурност, ако няма споразумение и/или разклонение на Турски поток, русофобията ти ще замръзне завинаги!

5

Един от Северозапада

преди 5 години

На това тръпнене му се вика "Ум царува, ум робува, ум патки пасе!". Тръбите за Южен поток бяха в българско пристанище, тасето-начертано, строителството-тържествено открито и.......Прочетете пак поговорката. Днес вече щеше да тече газ и да ни плащат за това, а не да плащаме същата газ с турска надценка след време. Но, това явно не е важно, важното е Баце да се бие в гърдите, че лично е спрял 3 руски проекта. Е, после гледа като бито куче, когато го гони Путин от Москва, но това са подробности.