15

Балкарин

преди 5 години

Балкария - един от многото народи под руско робство.В случая става дума за наследниците на Волжска България - т.е. наши братя вехнещи под пиянският руски ботуш.

14

Кая

преди 5 години

Чудя се ... задължително условие ли е да си мега ***, за да станеш журналист?

13

АнонимеН

преди 5 години

НАЙ-ВЪЗРАСТНАТА ЖЕНА ПРИЗНАТА ОТ ГИНЕС Е Жана Луиза Калмен ПОЧИНАЛА НА 122 ГОДИНИПРИЛИЧА НА МУМИЯ!!!На 90 години Жана Луиза Калмен сключва договор с адвоката си за гледане да и плащат издръжка срещу получаване на апартамента и но адвоката и недочаква да го получи :D Бабичката се запънала и казала, че го получиш ама друг път! Тя умира няколко месеца след смъртта на адвоката си!

12

Страхил

преди 5 години

Това не Фигурира в Гинес. Там официално установения рекорд в момент е за човек роден през 1900 г. А иначе братушките могат да твърдят много работи. Нали знаете, съветския слон е най - големия слон.

11

Българин

преди 5 години

Сигурно е получила удар като е отишла да си смени мизерната руска пенсия с долари и като е видяла курса на долара в чейнч бюрото! Ужас, горките руснаци, гладуват и умират от глад а Путин дава пари за ракети. Ужас. Еееех, добре нас САЩ ни освободиха от руското робство и ни донесоха демокрация и банани и сега един долар е под два лева и живеем добре, а не 80 рубли както при руснаците - ужас!

10

Анонимен

преди 5 години

Е, добре точно вчера имаше друга "смислена" статия според която най-възрастния жив човек е на 115 години...Да не говорим, че "субектът се намира в Русия" в онова изречение не мога да разбера какво общо има!!!!

9

АнонимеН

преди 5 години

НАПИШЕТЕ В ГООГЛЕТО : НАЙ-ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК НА ЗЕМЯТА И ВИЖТЕ ИЗОБРАЖЕНИЯТАВСИЧКИТЕ НАД 110-ГОДИНИ ПРИЛИЧАТ НА МУМИИ :DНА НАНУ ШАОВА ЕДВАМ И СЕ ДАВАТ 90 ГОДИНИ!

8

Българин

преди 5 години

До червената,не са българи всичките. Половината население са черкези (кабардинци) по-малка част от републиката са балкарци (потомци на българи). Но така им е изкривена историята, че никой не знае за връзката с България. За 2 години съм бил 11 пъти там. Все едно си в нашите турски райони, едно към едно е.

7

АнонимеН

преди 5 години

НАПИШЕТЕ В ГООГЛЕТО: НАНУ ШАОВАИ ВИЖТЕ ИЗОБРАЖЕНИЯТА ВИЖТЕ СНИМКАТА НА КОЯТО ДЪРЖИ СЕРТИФИКАТА И ВИЖТЕ СЪЩАТА СНИМКА ОТДОЛУ КАК Е СЪСТАРЕНА С ФОТОШОП :DКОМУНИСТИЧЕСКИЯ РУСНАК ВИНАГИ ЩЕ ВИ ИЗЛЪЖЕ ЩОМ МУ Е УГОДНО ТАЯ НЯМА И 100 ГОДИНИ!

6

Анонимен

преди 5 години

Всички такива данни,които чуете от Русия са фалшиви,каквито бяха и едно време- те не знаят в коя година е родена,но някой червеин психопат "изчислил" възрастта й на 128 години,бе да има кръщелно свидетелство и удостоверителен документ. И друго се крие от нас- тия години са изчислявани по мюсюлманското летоброене: за да минем по християнското трябва да приспаднем поне 4-5 години. Външния й вид обаче е на осемдесет и няколко годишна- няма как столетница да изглежда така,както изглежда тя!

5

червената

преди 5 години

,,....Май ли беше,или Юли,...беше топъл слънчев ден....'' М/у другото всички жители там са си българи,но това не е важно за журналистите.Важното е да се намери котаракът на руският мафиот от Хотел Марица,иначе какво ще си помислят в Кремъл.

4

Киро Х

преди 5 години

Може и да е така, но може и да не е.

3

Komentator

преди 5 години

Родена е през май, но се предполага, че рожденият ден к е през май!!! От тази статия само разбрах, че женят е починала. Лека й пръст

2

Анонимен

преди 5 години

Е в крайна сметка кога е родена? През май или през юли?

1

АнонимеН

преди 5 години

КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РУСНАК ВИНАГИ ЩЕ ВИ ИЗЛЪЖЕ АКО МУ Е УГОДНО!