27

дядо Станчо

преди 5 години

До Анонименсамнявам се дали ще видиш

26

Анонимен

преди 5 години

само да кажа, че ако 80% не са прехванати то е защото падат в свободни пространства, 20% в населени райони, изреците не са *** да харчат излишни пари за ПВО ракети, една ракета от жилезен купол стува около 100 000 долара, трябва да си доста *** за да свалиш ракета която ще падне на полето. Добре че има такива умници като вас да си мислят останалите за ***!

25

*

преди 5 години

Бабата на острова е еврейка и дядото е гръцки евреин( британското кралско семейство)Така че ще им е малко трудно да правят каквото и да е било по Израел.

24

*

преди 5 години

"Поради голямото еврейско население идващи предимно от Руската Федерация и бившият СССР в Израел.Русия на практика е длъжна да брани своите граждани които са и с двойно гражданство и живеят в Израел"Не мога да цитирам точните думи но това беше изказване на Путин преди време. Така че такива изказвания от страна на някакви си там нямат значение. Путин е евреин по майчина линия. Тръмп е сватосал всичките си деца за банкери евреи.

23

Анонимен

преди 5 години

ами хайде де Израел е ваш Действайте Само да лаете файда няма пък и на света им писна от аятоласи чаршафи и ***

22

Анонимен

преди 5 години

Ще им изджасат 20 атомни бомби и на мястото на Иран ще има димящ радиоактивен кратер --само тези не разбраха че Израел имат атомно оръжие и то от 50-г и така ги сърбят ръцете...

21

Ха-ха

преди 5 години

И как да стане тая работа,след като евр.еите контролират САЩ(и Запада като цяло),но и Русия до голяма степен????

20

Анонимен

преди 5 години

Аятолаховците им е пределно ясно, че Евреия няма как да я нападнат, защото целият западен свят ще ги навре в *** гъ.з после. Пък и не е много сигурно, дали еврейците няма да го направят сами това. Никой от запада няма да позволи червея в тази част на света да бъде унищожен.

19

Анонимен

преди 5 години

Ами да опитат да унищожат Израел. Защо само се заканват и не смеят да си подадат носа, защото ще им го отрежат на мига.

18

Тео

преди 5 години

Оффф ... тия ... не мирясват - нито едните, нито другите! Но когато една държава исторически се е настанила като раково образование в един организъм, който не я желае има два изхода - или оперативна намеса и отстраняване на рака, или гибел на организма и на рака едновременно. За съжаление вода с олио не можеш да смесиш, но ако ги загрееш достатъчно експлодират. Та и тук така ... какво им беше майката на евреите да гонят михаля там, дето не им е работа! Сега всички страдат!

17

Само питам до 10

преди 5 години

А, ти знаеш ли, че почти половината евреи живеят в САЩ и управляват САЩ? Толкова ли не ти идва на акъла, че ако персите нападнат Израел, чичко Тръмп ще ги плясне през косматите ръчички?

16

пак

преди 5 години

Аятоласите пак се правят на много велики. Само иранските цели са унищожени, израелските- не.

15

Моше

преди 5 години

То е пределно ясно че Израел няма никакъв шанс срещу Иран. Не трябва да се изостря напрежението.

14

Някой

преди 5 години

Логиката е Иран е най-големият снабдител на Китай с петрол и да контролира Хормузкия проток е мантрата на много американски правителства!Така поставяш Китай в зависимост,то е толкова просто ,но повече хора не го виждат!

13

Анонимен

преди 5 години

Няма страшно! Израел пред Иран е като хилава бабичка пред Антъни Джошуа

12

Някой

преди 5 години

Американски провокации,за да имат извинение и предтекст,за да атакуват Иран!

11

Анонимен

преди 5 години

Иран ако пожелае ще изтрие израел от картата. Само в Хизбула има няколко стотин хиляди ракети. Отделно иран разполага с огромни балистични ракети скрити дълбоко в земята в тунели и бази. Само с няколко стотин ракети и Израел ще остане без ПВО. След това като ги засипят с другите прецизни балистични ракети по летища и поделения, няма да остане един самолет, един танк или камък върху камък. Израел е прекалено малка държава за да води мащабна война с огромен и супер мощен противник като Иран.

10

Анонимен

преди 5 години

Да, действително е тествана израелската ПВО система. При последната атака по Израел от палестинския народ с над 200 самоделно направени ракети се оказа че са свалени около 20 процента от тях. Това говори красноречиво че от Железния купол не става и чeпп за зеле. С 20 процента успеваемост могат да станат дори световни шампиони.

9

Юнал Джемилов

преди 5 години

Слушаити внемателно какво казва Насирзаде Алхам Дулиллях

8

Анонимен

преди 5 години

само че седемдневната война е с араби преди 40 години че близо 50 май, а тези са перси, ако нещо ти говори въобще това араби, перси, индуси .....