63

Анонимен

преди 5 години

Свободния човек с ПРОФЕСИЯТА СИ И ЧРЕЗ НЕЯ СЕ ИЗДЪРЖА.Той е за ЕС и НАТО. Той може да бъде патрижт , А НЕ ДА ПОЛУЧАВА ПАРИ, КАТО СЕ ПИШЕ ПАТРИОТ.

62

Поручик Ржевски

преди 5 години

НИКОГА няма да бъдем с висок стандарт, ако на запад или на изток взимат решения за нас.

61

Анонимен

преди 5 години

nie si ostavame 2 ka4estvo evropeici.

60

Владо

преди 5 години

Смешна работа...За едно членство в ЕС и НАТО ще се съгласят и Дисниленд да се казват.Македонците са хитро племе.Съгласяват се на всичко,но на хартия само...всъщност те пак ще си се наричат македонци едни други...Истината е,че такава държава не трябваше да има и самия цирк с името го доказва

59

До 63

преди 5 години

Кой те спира да продаваш на изток? Освен ниския жизнен стандарт на държавите, които визираш и разрушителния ефект на тези 45 години комунизъм на предприемачеството в България. Когата другите западняци са търгували ти си правил ТКЗСта. Разликата между мен и теб е, че аз ако реша на заплата мога да се хвана, но ти капиталист (да предприемеш нещо с риск да загубиш и малкото си постигнат комфорт) няма да станеш, защото толкова можеш. Само да мрънкаш. Ако сега дойде социализма пак ще мрънкаш.

58

Пламен

преди 5 години

До До ГошуКой ни дава на нас да правим такова нещо приятелю?

57

До Гошу

преди 5 години

Личи си че си продажен капиталист, *** от прехода :) Но на нас не ни трябва Западналия Запад на нас ни трябва мощен БАЛКАНСКИ СЪЮЗ който да търгува еднакво добре и с Изтока и със Запада!А в този съюз ще са всички балкански страни които имат ГЕОСТРАТЕГИЧЕСКО местоположение. Трябва да се възползваме от даденостите си!

56

Историк

преди 5 години

До помнещВярно ли е от наша полза?Името Северна Македония какво ти намеква? Означава че някъде има Западна, Южна и Източна. Слага се началото на Македонците, по скоро албанците, когато ги асимилират, да си изкат другата част на Македоноия от нас.

55

Анонимен

преди 5 години

Когато Западът си науми нещо, го прави, на Балканите винаги е било така!-------------------------------------------------------------------------А дано си науми да изгони Чекистите от България !!!!!!!!!!

54

Гoшу

преди 5 години

По-добре Запада да решава какво да прави с Балканите, отколкото *** с алкашите, дето пият лосион за вана. Бях малко дете, ама още помня по едно време как няма нищо по магазините и какъв глад беше. Пари имаш, ядене няма. Тогава май все още бяхме в орбитата на азиатската *** и ни управляваха другаре. Сега редовите другаре гладуват и са бедни въшки, тарикатите карат коли колкото апартамент в центъра, ходят с яки мацки по на 20 години и това другарете не могат да го простят на капитализма.

53

Анонимен

преди 5 години

Първо руснаците и комунистите измислиха македонците, после през студената война запада ги потвърди щото нали бяха по- така, а ние бяхме на грешната страна и след това сега дойде и преименуване и разпад и прочие. Все ни се смееха какви сме неудачници и бедняци, а те били запад... ама безплатно не става. Веднъж тежък компромис- няма спиране после...

52

хе

преди 5 години

явно македонците лесно кълват, като шарани в охридското езеро и все някой друг име виновен за нещата, но те никога. От тях нищо не зависи, а само от някакви американци, руси, сърби, гърци...преди това 50 години българите им бяха виновни. Айде да престанат да занимават света със себе си и малко да погледнат в своето дворче.

51

Анонимен

преди 5 години

Т.нар. македонци в лъжа са родени в лъжа живеят. Сега просто лъжата ще е малко по-приемлива за останалите.

50

реалист

преди 5 години

*** статия. Иска да ни настрои срещу Запада ? Да ни настрои срещу тези които ни дадоха свободата на движение, на избор в живота, подкрепят ни финансово, настояват всячески за намаляне на корупцията и подобряване на живота ни, да ни настрои сруще нашите деца и роднини- една четвърт са избягали там--е, няма как да стане и нормалните българи го разбират. Даже и англичаните го разбраха.

49

Не ви разбирам

преди 5 години

Как пък все тия американци са ви виновни. Казусът с Македония си е чисто руски. И сега Запада се бил намесил с искане да се спре кражбата на история, насаждането на омраза към нашия народ и разбира се разширяване на зоната си на влияние в съседни наши държави (по-добре да имаме съседи съюзници, отколкото врагове). Но нас повече ни вълнува, че се намесвали в политиките на държавите, отколкото дали това е в наша полза или не.

48

помнещ

преди 5 години

До Случаен минувач: В случая всичко това е в полза на България. Както разпадането на Югославия, така и ударът срещу руско /сръбско/коминтеновското творение македонизма е в полза на нас българите. Стига сте рИвали за сърбите, руснаците и комунистите.

47

Случаен минувач

преди 5 години

Да така е. За голямо съжаление е така. Границите на Балканите, за които са се водили толкова кръвопролитни войни през 19 и 20 век, винаги са ги определяли някъде по на запад от западен Берлин!

46

З

преди 5 години

Не само на Балканите а по целият свят. Там където правителството е сменено с насилие американско подлагално правителство идва на власт. Примери много но май никой не вижда и не чува. Демокрация американски стил.

45

Адолф Айхман

преди 5 години

Всяко нещо си има начало и край. Душманина днес е роб утре и колелото се върти и никога не спира, да не ви пука.

44

до 1

преди 5 години

Казал си го точно, но без либералната логика. Все пак доближаваш до истината.