16

Анонимен

преди 5 години

Какъв ли рай е в Сев. Корея щом предпочитат да са жрици вместо да се върнат? Мдааа, явно наистина се живее прекрасно под управлението на другаря Ким.

15

Анонимен

преди 5 години

И от Русия бягат по същия начин.

14

Гoшу

преди 5 години

До Жен Мин ЖибаоБрееей, човек като те чете и ще каже че си живял там и с очите си видял тези полуции, дето ги сънуваш :) А венчета на главите от свежи китки нямат ли на главите :))) Ха-ха-хахахахаха :)))))) Това да препочетеш да си проститtуtka, но да не те върнат не ми се струва да си пееш в цветна поличка след работа с весели подскоци :) Направо пенсиите сте големи олита, ще ме извиняваш...

13

Жен Мин Жибао

преди 5 години

Да плюеш по Северна Корея е блага работа. Ами ако се проучи колко милиона южно корейки проституират извън страната? Ще се окаже, че при капитализма жените са много по-нещастни. Вижте българките, те са точен показател, че лъскаво лустро на запада ги привлича, а после дават мило и драго да се върнат в БГ. ФАКТ- северно корейките след работа удрят един душ, обличат пъстрата рокличка и по две по три се прибират и си пеят. А децата им са на пълна издръжка и грижа на държавата. Но това не се казва.

12

Анонимен

преди 5 години

V BALGARIA NE SASHTESTVUVA SEKSUALNA EKSPLOATAZIA.BALGARKITE SA SHTASTLIVI GENI ZASHTOTO MAGETE GI BOGOTVORYAT

11

Ха-ха-ха!

преди 5 години

Пасторът "се преструвал" наклиент на ***. Голямо "преструване" ще да е било.

10

Гoшу

преди 5 години

значи госпоица Чун е била извесна плеймейтка, бръмчала е по чужбината

9

Анонимен

преди 5 години

Северна Корея - раят за нашите сидерастоиди!

8

до 1

преди 5 години

За Украйна и България не само може да се каже, а е самата истина.Докато за СК бие от всякаде на пропагандна статия.

7

Анонимен

преди 5 години

Вдигнат ли им санкциите Южна Корея ще им диша праха на севернокорейците. Социализъм без демокрация с диктатура на една партия е най-ефективната система - Китай е номер 1 в света. Дори и сега под санкции СК са световна сила с която дори САЩ са принудени да се съобразяват. А демократична България, демократична България - смех, жалка работа, оскотяваща бедност и мизерия.

6

Анонимен

преди 5 години

То модерно бе, избягала и директно уредила модерна кариера - момите от "свободния" свят го правят това напълно доброволно, и даже много се забавляват...До 5 - до 80-те години СК има стандарта на живот на ЮК, и даже я изпреварва икономически. СК почва да се влошава когато ФАЩ изнудват Русия и Китай да спрат сътрудничество със СК в замяна на "приятелство". 2 пъти в годината тренират "инвазия на СК" на 2 км от границата. Санкции, изолация, безумни харчове - всичко това е от ФАЩ не от комунизма...

5

do 5

преди 5 години

Не е вярно, северна Корея е била по-развита заради ресурсите си, много японски фирми са имали съвместна дейност там, а южната е била земеделска. Но си прав, където въртоглав комунист стъпи трева не никне и нашите го доказват.

4

Анонимен

преди 5 години

Тръмпе, Тръмпе, и ти се срещаш с тези хора... клоун.

3

АнонимеН

преди 5 години

СЕВЕРНА И ЮЖНА КОРЕЯ СЕ РАЗДЕЛЯТ ПРИ РАВНИ ПОКАЗАТЕЛИ!!ЕДНИТЕ ТРЪГВАТ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ПЪТ А ДРУГИТЕ ПО ДЕМОКРАТИЧНИЯ!!!ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ ВЪВ ЮЖНА КОРЕЯ Е 100 ПЪТИ ПО-ВИСОК ОТ ТОЗИ В СЕВЕРНА КОРЕЯ!КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ!

2

Анонимен

преди 5 години

Затова ли Тръмп се умилква на другаря Ун и на крака му ходи да се среща с него, а България САЩ я третират като васал дойна крава и им подаряваме ТЕЦове и купуваме страри самолети за 2 милиарда.

1

И за Украйна

преди 5 години

може да се каже абсолютно същото спасението от "демократична" Украйна за повечето украйнки е проституциятаза България също важи с пълна сила - голям процент от българките на запад от това живеят